2777
2789
عنوان

باهوش نیستم

44 بازدید | 10 پست

اکثرا بهم میگن خنگی...

دانشگاه خیلی ضعیف بودم اونم ی رشته بیخود...

رانندگی نمیکنم.

اکثر کارام نصف نیمه میکنم. هیچی و ادامه ندادم

اکثر روزا یا خوابم یا فکر میکنم زیاد..

رابطه اجتماعیم خوب نیست. بیشتر موقع خونم.

شغل و درامد هیچی ندارم.

هم سن و سالام یا با آرایشگری یا با درس ب جاهای خوب رسیدن

مادرم از بچگی تا الان میگ چرا هیچی از دستت بر نمیاد

و کلی بهم حرف میزنه. میگ ب جز زیبایی هیچی نداری

خب چیکار کنم باهوش شم. خب هوش بیشترش ذاتیه.

اول از روابط اجتماعی شروع کن

کلاس مختلف و شغل

painting is real love سابق. چند ساله این سایت رو دارم ولی کاربری قبلیم از دست رفت.عاشق هنر و سیاه قلمم، رشتم ادبیات فارسیه اگه دانش آموزی و سوالی در این مورد داری میتونم بهت پاسخ بدم در حد توانم🦋💕 خداروشکر برای رشته ای که انتخاب کردم💙 اهل مطالعم اگه کتاب خوبی خوندین خوشحال میشم بهم معرفی کنید در هر زمینه ای💋 زندگی سرشار نقاط مثبته، پس سعی کنیم ببینیمشون، و چیزهایی هست که از عهده عوض کردن شون برنمیاییم، بهتره از جنگیدن برای تغییرشون دست برداریم🎀 هیچ چیز کامل نیست و نخواهد بود هر چه زودتر به این باور برسیم به نفع ماست

انگیزه نداری چون برو زبان یاد بگیر یا یه ساز یا ی حرفه تا تهشو برو خیلی حس خوبی بهت میده

آدم های ساکت پر سرو صداترین اندیشه هارو دارند🌓زیر پاهاتو نگاه نکن هیچی نیست همه چی اون بالاست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

همش هوش نیست پشتکار خیلی مهمه مولتی ویتامین بخور اگر فکر و خیالت بالاست برو دکتر قرص بگیر تمرکزت بره ...

اکثرا بهم میگن گیجی... انگار هیچی حالم نیست.

میگم ای کاش از بچگی شروع میکردم.

روانپزشک برم یک جلسه کافیه؟

نمیدونم کجاها برم؟

ببین به چی علاقه داری کلاساشو برو

painting is real love سابق. چند ساله این سایت رو دارم ولی کاربری قبلیم از دست رفت.عاشق هنر و سیاه قلمم، رشتم ادبیات فارسیه اگه دانش آموزی و سوالی در این مورد داری میتونم بهت پاسخ بدم در حد توانم🦋💕 خداروشکر برای رشته ای که انتخاب کردم💙 اهل مطالعم اگه کتاب خوبی خوندین خوشحال میشم بهم معرفی کنید در هر زمینه ای💋 زندگی سرشار نقاط مثبته، پس سعی کنیم ببینیمشون، و چیزهایی هست که از عهده عوض کردن شون برنمیاییم، بهتره از جنگیدن برای تغییرشون دست برداریم🎀 هیچ چیز کامل نیست و نخواهد بود هر چه زودتر به این باور برسیم به نفع ماست

اکثرا بهم میگن گیجی... انگار هیچی حالم نیست. میگم ای کاش از بچگی شروع میکردم. روانپزشک برم یک جلسه ...

گیج چیه دختر تلقین نکن

گیجبودی انقدر واضح توضیح نمیدادی شرایطت و اینجا طرف ادعاش میشه متنش و میخونی هیچی نیفهمی انقدر چپ و چول مینویسه

تو فقط خودت و قبول نداری به خودت اعتماد نداری انقدر بهت گفتن و به خودت گفتی نمیتونی کاری و تموم کنی فقط پشتکارت و تمرین کن

گیج چیه دختر تلقین نکنگیجبودی انقدر واضح توضیح نمیدادی شرایطت و اینجا طرف ادعاش میشه متنش و میخونی ه ...

واقعا راست میگین؟

چه قدر خوب حرف میزنین..

ای کاش یه آدمی مثل شما تو زندگیم بود و بهم انگیزه میداد...

واقعا راست میگین؟ چه قدر خوب حرف میزنین..ای کاش یه آدمی مثل شما تو زندگیم بود و بهم انگیزه میداد...

اره به خدا نوشتاریت عالیه دختر به خودت اعتماد کن به خودت اعتماد کن فقط همین اگرم اشتباهی تو مارت پیش اومد بدون طبیعیه

موفق باشی گل دختر