2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 61 پست

بعد هر سختی آسونی هست 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

شاید هنوز زمانش نرسیده ب زمان بندی خداوند اعتماد کنین

کدوم زمان اخه؟؟؟؟؟ توروخدا بگین کدوم زمان؟؟؟؟

مگه چقدر عمر داریم 

چقدر زنده ایم

هی میخوام مثبت ببینم ...

همین امروز چشممو باز کردم دوباره یه گره 

واقعا کلافه ام‌

هنوزم نمازمو نخوندم. برای چی بخونم اخه

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه میخونی میبینی اونیکه نمیخونه وضعش بهتره.

واقعا یارو صد من کرم میکشه موهاش‌بیرون با یک وضع ناجوری میا بیرون نماز خدا دعا اصلن نمیدونه چیه بهترین زندگی داره اونوقت ما که ایقد دنبال خدا هستیم روز ب روز بدبخت تریم

دقیقا از وقتی که ازدواج کردم بدبختی پشت بدبختی همش نگرانی اظطراب مشکلات لعنت ب من که ازدواج ...

مثلا شب قدر بود چن روز پیش

نشستیم دعا کردیم بهتربشهبدتر شد

کدوم زمان اخه؟؟؟؟؟ توروخدا بگین کدوم زمان؟؟؟؟ مگه چقدر عمر داریم  چقدر زنده ایم هی میخوام مث ...

زمانی ک خداوند خودشون صلاح بدونن زمانی ک عالیترین زمان بدون پشیمونی 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

واقعا یارو صد من کرم میکشه موهاش‌بیرون با یک وضع ناجوری میا بیرون نماز خدا دعا اصلن نمیدونه چیه بهتر ...

اخه همونو که میگیا 

انقدر  نامردی کرده ولی داره به ریش منو تو میخنده

اگه ببینی مشکلات داری غذا نمیخوری؟نه اینکه نمازو مناجات غذای روحه؟کی از فرداش خبر داره یکی میفته پاش میشکنه میگه اه چه خداییه ک به شکسته شدن پای من راضیه در صورتی ک شاید قرار بوده جای شکستن پاش ی اتفاق بدتری براش بیفته گاهی خواسته هامون ب صلاحمون نیس گاهی مشکلاتمون ب خاطر یه رفتار ناپسندمونه گاهی یه امتحانه

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
زمانی ک خداوند خودشون صلاح بدونن زمانی ک عالیترین زمان بدون پشیمونی

ای بابا چقدر دلمو خوشکنم به این حرفهای تکراری

منظورت رو متوجه نمیشم

یعنی اگه همش مشکل پشت سر هم هست یا اوضاع طوری هست ک همه چی درست نیست خداوند از روی حکمتشون فقط یکی دوتا رو درست نمی کنن تمام مشکلات تمام گرفتاریهارو باهم درست میکنن

ای بابا چقدر دلمو خوشکنم به این حرفهای تکراری

امیدتون رو بیشتر کنین تا حالتون بهتر بشه

اگه ببینی مشکلات داری غذا نمیخوری؟نه اینکه نمازو مناجات غذای روحه؟کی از فرداش خبر داره یکی میفته پاش ...

به خدا من اینجور مواقع دهنم بسته میشه غذا نمیخورم

ضعف میکنما اما هیچی از گلوم پایین نمیره

بسه بخدا سختی دهه های عمرمون تموم شد

میفهمم خانمی ولی صبر هم لازمه ایمان هست منم چندین چندسال منتظر حاجتم هستم اما با بی تابی چیزی درست نمیشه ی مقدار باید روی ظرفیت هامون هم کار کنیم

یعنی اگه همش مشکل پشت سر هم هست یا اوضاع طوری هست ک همه چی درست نیست خداوند از روی حکمتشون فقط یکی د ...

قربون حکمتش بشم 

قربون خودش بشم

کاشکی یه فکری به حال این بنده ناتوانش کنه