2777
2789
عنوان

حلقه ازدواجم

177 بازدید | 28 پست

موقع ازدواجم از این حلقه های دوتایی میخواستم، نگین دار و پشت حلقه ای

اما نمیدونم چرا تو هیچ مغازه ای اون تایم ندیدم😐 شاید چون کرونا بود مغازه ها خالی بود، دقیقا بعد از ازدواجم همه جا پر شد دوباره

حلقه مو یه چیز رندوم برداشتم، که بعدا فهمیدم طرحش قدیمیه (آنقدر سرم تو درس و کتاب بود از هیچی سر در نمیاوردم😑، همین اتفاق برای آلبوم عقدمون هم افتاد) ، بدتر از اون این که رنگ حلقه هه رفت به سمت زردی (طلا سفید بود ولی آبکاری شده بود انگار) الان نه سفیده نه زرد😐😐😐

آنقدر ماشاالله خاطرات خوبی از اوایل ازدواجم دارم هر بار نگاه میکنم بهش از شادی در پوست خودم نمی گنجم😑😑😑

عوض هم که نمی تونم بکنم به هر حال حلقه ی ازدواجه جایگزین نمیشه و با حلقه شوهرم سته

می بینم بعضیا چقدر وقت میزارن واسه حلقه پشیمونی و با بند بند وجودم پشیمون میشم، آدم تو زندگیش قراره یه حلقه بخره

هیچی دیگه تو انتخابتون دقت کنید، اگه هم راهکاری برای پشیمونی من دارید بگید

دوست دارم خودم باشم👌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از وقتی حلقه ی شوهرمو دزد برد

دیگه به حلقه حساس نیستم

یه بار غصه شو خوردمو تموم.

الان اون یه مدل حلقه دستش می کنه من یه مدل

حتما که نباید ست باشه مهم اینه ک خاطره ی خوش پشتش باشه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

باهات موافقم منم پشیمونم ولی اون موقع پولشم نداشتیم چیزی که میخواستم نشد

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

از وقتی حلقه ی شوهرمو دزد برددیگه به حلقه حساس نیستمیه بار غصه شو خوردمو تموم.الان اون یه مدل حلقه د ...

خب آخه نه مدلش اونیه که میخوام نه خاطراتش😐😂 فقط خود شوهرم رو قبول دارم وگرنه عوضش میکردم

دوست دارم خودم باشم👌

یکی از دوستان منم همینجوری شدبعد حلقه هاشونو عو1 کردن جدید و به دلش خریدن ست

آخه دیگه حلقه نمیشه که

وگرنه خودم چندتا انگشتر دارم

حلقه رو باید همون موقع خرید

دوست دارم خودم باشم👌

خب آخه نه مدلش اونیه که میخوام نه خاطراتش😐😂 فقط خود شوهرم رو قبول دارم وگرنه عوضش میکردم

منظورم همین بود که برو اون حلقه ای که عاشقشی بخر و کیف کن

با حال خوب بخر که هر چقت نگاهش می کنی یاد خوبی زندگیت بیفتی

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙