2777
2789
عنوان

تغذیه کودک

60 بازدید | 18 پست

سلام

من یه دختر ۱۷ماهه دارم که بشددددت بد غذاس یعنی هیچی دوست نداره و غذا هارو کلا به صورت له شده میخوره کاملا باید میکس بشه تیک داشته باشه نمیخوره یا ببخشید عق میزنه به پیشنهاد دکترش از شیر هم به تازگی گرفتم ولی اشتهاش هیچ فرقی نکرده تا اینجا فقط با زور غذا خورده واقعا نمیدونم چیکار کنم باهاش از یه طرف غذا تیکه دار بخوره یا حتی سفت از یه طرف اشتهاش غذای انگشتی ظرف قشنگ مدل دار کردن پنکیک شکلی همه چیز امتحان کردم ترخدا کسی راهکار داره بده

اصولا باید بذاری خودش بخوره تا عاشق غذا بشه

ولی بعضی بچه ها اینجورین خودتو اذیت نکن درست میشه به مرور

هرچی میخوره بهش بده اشکال نداره

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصولا باید بذاری خودش بخوره تا عاشق غذا بشهولی بعضی بچه ها اینجورین خودتو اذیت نکن درست میشه به مرور ...

بخدا به معنای واقعی کلمه هیچی نمیخوره یعنی از ۱۲ شب تا ۴عصر روز بعد هیچییییی نمیخواست اصلا نمیتونم بگم چیزی دوست داره تا اینجا فقط ب زور دهنشو باز کردم دادم خورده الانم میترسوننم ک تیکه دار نمیخوره مشکل ساز بعد ها خب من چیکار کنم

غذارو میذاری جلوش هم بازی کنه هم بخوره ؟یه مقدار صبوری لازمه اما نتیجه ی خیلی خوبی داره

بله سرشم نمیره یا کپش میکنه یا اصلا ولش میکنه فقط ماکارانی رو سعی میکنه با چنگال بخوره ک نمیتونه با دست دوست نداره منم ک اجازه نمیده بهش بدم بخوام بدم باید له کنم زوری بدم

بخدا به معنای واقعی کلمه هیچی نمیخوره یعنی از ۱۲ شب تا ۴عصر روز بعد هیچییییی نمیخواست اصلا نمیتونم ب ...

ن نترس دخترمنم تامدت ها میکس میخورد

الان ماشالا همه چی میخوره

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده
بله سرشم نمیره یا کپش میکنه یا اصلا ولش میکنه فقط ماکارانی رو سعی میکنه با چنگال بخوره ک نمیتونه با ...

نگران نباش درست میشه انشالله
من پسرم یک سال و چهارماهشه از همون اول هیچی رو براش میکس نکردم چون یه تجربه ی بد از میکس کردن و غذا جدا درست کردن دارم
پسر بزرگم پوستمو کند دیگه این یکیو از همون اول گذاشتم کنارم پای سفره هم بازی کرد هم خورد تا یاد گرفت

بله رفلاکس نداره دکترش دیده هنوز از شیر گرفتنش دو هفته نشده قبلش گفت بگیری غذا میخوره ک هیچ ب هیچ

خب باید صبر کنی تازه گرفتی

اگر رفلاکس مطمئنی نداره و سونو شده

پس باید صبر و تحمل و غذاهای انگشتی و متنوع غذاخوری کنی

یک مادر دهه ۷۰