2777
2789

انشالله حاجت روا شی

بی زحمت و خواهشا و تو رو خدا از ته دلت خیلی دعا کن من به این حاجتم که برام عقده و حسرت شده حتما امسال کامل و به نحو احسن برسم و زیباترین شم تو رو خدا دعا کن ارتودنسی قبل از جراحی فک ماهی دو بار برم و دانشکده دندون پزشکی حتی یک روز هم تعطیل نکنند و انشالله امسال بیمارستان دولتی شهرم با دکتر مدنظرم و بهترین رزیدنتش جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم با هزینه زیر ۳۰ میلیون و بیمه نصف بیشتر هزینه رو بهم بده و ارتودنسی قبل و بعد جراحی فک همه ی جلساتش حتما برم با هزینه خیلی کم و کیفیت عالی نگهدارنده دانشکده دندون پزشکی با کمترین قیمت و بهترین کیفیت برام بزارن و کل هزینه های ارتودنسیم و جراحی فکم و نگهدارندم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون با کیفیت خیلی عالی و بدون خطای پزشکی شن😭تو رو خدا دعا کن انشالله دانشکده ی دندون پزشکی که ارتودنسی کردم و بیمارستانی که میخوام جراحی فک کنم رو اصلا بمب نزنن و هیچ وقت خراب نشن و تجهیزات و ساختمونشون اصلا آسیب نبینه و هیچ وقت تعطیل و غیر حضوری نشن😭تو رو خدا دعا کن ریشه ی دندونام کوتاه نشن و هیچ وقت دندونام نیفتن و اصلا نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی من خیلی گرفتاررم خیلی هر چقدرم دعا میکنم بیشتر تو بدبختی فرو میرم خواهش میکنم دعام کن🥹💔😭

تو رو خدا دعا کنید لطفا به اسم کاربریم دعام کنید (اینجا آشنا زیاده نمیتونم اسم بگم)پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و شوهر آینده من و خواهرم انشالله اصلا زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و بهمون وفا دار شن شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و بداخلاق و شکاک و تهمت زننده و خیانتکار و شر و وحشی برا من و عزیزانم و بدجنس نباشن و خونه زندانیمون نکنن و بزارن بیرون من و عزیزانم راحت و تنها بریم همه جا بدون هیچ گونه محدودیتی😭و انشالله ماشیناشون بدن دستمون و بزارن بازار و عروسی و دانشگاه و جشن ها و سفر و دورهمی و هر جا دلمون میخواد بریم (من و خواهرم ازدواج بد کردیم طلاق گرفتیم خیلی میترسیم از ازدواج،پدرم و شوهر خاله هام خیلی ظالمن دعا کن ظلمایی که پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهر های سابق من و خواهرم در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون بیاد بفهمن چقد بد کردن در حق من و عزیزانم)

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم هیچ وقت تا اخر عمرش هیچ زنی به غیر مادرم نگیره، و انشالله خدا به مادرم عمر خیلی طولانی و بی نیازی از مردم و عزت و احترام بده😔🥹.

الهی از این ب بعد همیشه توو زندگیت آرامش داشته باشی و خوشبخت ترین شی عزیزم🤲♥️🧿

ایشالله خدا تو رو هم به خواسته هات برسونه عزیزدلم ممنون از دعا قشنگت خدا صدای منو که همش صداش می کنم نمیشنوه کاش حداقل صدای شما رو بشنوه

ایشالله خدا تو رو هم به خواسته هات برسونه عزیزدلم ممنون از دعا قشنگت خدا صدای منو که همش صداش می کنم ...

فداتشم قشنگم

درمورد خدا اینجوری حرف نزن عزیزم خودش میدونه باید چیکار کنه

واسه حاجت رواییت حمد میخونم

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

اسی من خیلی گرفتاررم خیلی هر چقدرم دعا میکنم بیشتر تو بدبختی فرو میرم خواهش میکنم دعام کن🥹💔😭تو رو ...

واسه شما هم حمد میخونم

انشاالله دعاهای همگی مستجاب درگاه الهی بشه

اسی من خیلی گرفتاررم خیلی هر چقدرم دعا میکنم بیشتر تو بدبختی فرو میرم خواهش میکنم دعام کن🥹💔😭تو رو ...

عزیزم دعا می کنم همیشه تو امنیت و آرامش ودر سایه ی مادر عزیزت زندگی کنی و اعتماد داشته باش به خدایی که همیشه حق مظلوم رو از ظالم می گیره

فداتشم قشنگم درمورد خدا اینجوری حرف نزن عزیزم خودش میدونه باید چیکار کنهواسه حاجت رواییت حمد میخونم

خسته شدم عزیزم گاهی فکر می کنم آخه من در حق کی بدی کردم یا آه کی منو گرفته که دارم این طوری زجر کش میشم ولی به خدا که آزار به یه مورچه هم تاحالا نرسیده بدنم دیگه تحمل این همه غصه رو نداره

ممنون ازت مهربونم الهی به هر چی می خوای برسی عزیزم

خسته شدم عزیزم گاهی فکر می کنم آخه من در حق کی بدی کردم یا آه کی منو گرفته که دارم این طوری زجر کش م ...

پیامبر اکرم صلی الله فرمودهاند: در برابر فرستادن صد صلوات، خداوند متعال صد خواسته و حاجت را برآورده مینماید.

پیامبر اکرم صلی الله فرمودهاند: در برابر فرستادن صد صلوات، خداوند متعال صد خواسته و حاجت را برآورده ...

به خدا که چله صلوات برداشتم اما این درد از من کم نشد

ولی بازم سپردم به خودش فقط به من توان بده تا مشکلات و حل کنم و با نبودن ها کنار بیام