کراش_معتاد مدیر استارتر عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 2406 عنوان علی 😐 😐 121 بازدید | 6 پست @دیکاپریوk از حقیقت فرار نکن! 🇮🇶 آقا هستم . شخصیت و عفت کلام واسم مهمه پس رعایت کنید و بی ادبی جواب ندید🙏🏻 دیروز | 21:33 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کراش_معتاد مدیر استارتر عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 2406 @دیکاپریوk چرا این قدر بد رفتار می کنی. چرا تاپیک ات قفل زدی 🇮🇶 آقا هستم . شخصیت و عفت کلام واسم مهمه پس رعایت کنید و بی ادبی جواب ندید🙏🏻
دیکاپریوk عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 1649 @دیکاپریوk چرا این قدر بد رفتار می کنی. چرا تاپیک ات قفل زدی واسه چی من تاپیک میزنم تو میای بیماریمو جار میزنی.... مرض داری...؟؟؟ ⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘
کراش_معتاد مدیر استارتر عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 2406 واسه چی من تاپیک میزنم تو میای بیماریمو جار میزنی.... مرض داری...؟؟؟ خودت نوشته بودی ماهه گرفتگی داره😐 و مثل آیزاک توهمه 🇮🇶 آقا هستم . شخصیت و عفت کلام واسم مهمه پس رعایت کنید و بی ادبی جواب ندید🙏🏻
دیکاپریوk عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 1649 خودت نوشته . بودی ماهه گرفتگی . داره😐 و مثل آیزاک توهمه انقد نگو توهم توهم....!!! ب کسی نگو اینجورم.... چرا مث بچه دو ساله رفتار میکنی..ـ. ⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘
کراش_معتاد مدیر استارتر عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 2406 انقد نگو توهم توهم....!!! ب کسی نگو اینجورم.... چرا مث بچه دو ساله رفتار میکنی..ـ. ببخشید😐 که بیماری واقعیت و حقیقت رو به کاربرا نمیگی😐😐😐😐😐😐 سرکارشون میذاری😐😐 حداقل می گفتی توهم است😐 🇮🇶 آقا هستم . شخصیت و عفت کلام واسم مهمه پس رعایت کنید و بی ادبی جواب ندید🙏🏻
دیکاپریوk عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 1649 ببخشید😐 که بیماری واقعیت و حقیقت رو به کاربرا نمیگی😐😐😐😐😐😐 سرکارشون میذاری😐😐 حداقل می گفتی ت ... باشه حق با تو اوکی ⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘⫘