2777
2789
عنوان

پتوز بوتاکس

564 بازدید | 65 پست

بعد دوهفته از بوتاکسم چشم چپم سنگین شده و افتادگی پیدا کرده .قبلا بوتاکس زدم اینجور نشده بود، دکترم گف گرمش کنم و ماساژ بدم یه فطره هم گف بریزم هر ۱۲ ساعت ...کسی تجربه داشته؟ معمولا چقد بعد بهتر میشه؟

منم ۲۲ تیرماه بوتاکس زدم دقیقا از یه هفته بعدش چشم چپم افتادگی پیدا کرده

البته اینو هم بگم دفعه قبل هم اینجوری شده بود که با رفتن اثر بوتاکس چشمم هم خوب شد

ایندفعه بهش گفتم فقط پیشونیمو بوتاکس کنه ولی دکتر حواسش پرت شد بغل چشمامو هم بوتاکس زد🫤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهدفعه قبلم تا رفتن اثر بوتاکس که تقریبا ۶ ماه بود چشمم اونطوری موند

پس چی میگن بضیا میگن دوهعته ای خوب میشه..شما گرم میکنی پلکتو ؟ماساژ یا قطره استفاده کردی؟

نهدفعه قبلم تا رفتن اثر بوتاکس که تقریبا ۶ ماه بود چشمم اونطوری موند

من سه هفته اثر بوتاکس ام موند رفت خودمم از داروخانه خریدم دادم واسم زد نمیتونم بگم ایرانی بی کیفیت بوده

پس چی میگن بضیا میگن دوهعته ای خوب میشه..شما گرم میکنی پلکتو ؟ماساژ یا قطره استفاده کردی؟

من کار خاصی نمیکنم

شاید با گرم کردن و ماساژ زودی خوب بشه

البتع منم از همین الان شروع میکنم

من قبل بوتاکس یه پلکم یه ذره افتادگی داشت بوتاکس و زدم قشنگ چشمم نصفه باز میشد شبا که خسته بودم که دیگه انگار بسته بود ولی من سرم ضد چروک ویتالیر و یه مدت استفاده کردم پشت پلک هم میزنم حالا نمیدونم بخاطر این بود یا همون بوتاکس باعث شد همون افتادگی که از قبل داشتم هم کاملا از بین رفت