2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ژانویهٔ دارم راضی نیستم

البته مدلاش فرق داره برای من بدنش پلاستیکی

خیلی حساسه و تعمیرکار هم نداره باید بره نمایندگی

حالا من که حرفه ای کار ندارم باهاش ، ۴ تا کیسه برای رو تشکی دوختم گیر کرد .... گذاشتم کنار بعد ۳ ماه خود به خود درست شد ولی دیگه فقط ساده میدوزه....

ژانویهٔ دارم راضی نیستم البته مدلاش فرق داره برای من بدنش پلاستیکی خیلی حساسه و تعمیرکار هم نداره با ...

همین دیگه.. میترسم میگم الان بخرم فردا بترکه.. پولم دود میشه. مارک کاچیران میگن اصلا جالب نیست. موندم وسط این همه مارک کدوم خوبه

برای چه کاری میخوای؟ژانومه خوبه خواهرم ۲۰-۳۰ ساله ژانومه ۸۰۲ داره باهاش همه کاریم میکنه

ببخشید گلم دسترسی به نت نداشتم دیر شد جواب بدم

مدل 802روکلا شنیدم خیلی خوبه ولی گرونه.. من اونقدر نمیخام هزینه کنم. برای کارای خونه دوخت و دوز.. خیاط نیستم که.. کلا میخام داشته باشم.. البته لباس اینا برای خودمون میدوزم

نیولایف رو دیدم به نظرم خوبه.. ولی مشورت گرفتم گفتن کاچیران نخر.. نمیدونم دیگه.. دوتا چرخ دیدم پسندیدم از وقتی دیدم تا امروز هرکدوم یک میلیون گرونتر شدن.. متاسفانه نمیتونم تصمیم درست بگیرم