2777
2789
عنوان

عشق ابدی سه

190 بازدید | 22 پست

ب نظرتون اتفاق هابی ک نیفته تو ویلا

این ماجرا هابی که پیش میاد فیکه یا واقعیه؟

من باورم نمیشه کسی آنقدر خز باشه به بهونه های چرت جلو دوربین بهم بپرن و دعوا راه بندازن

هر چند کسایی که میان تو این برنامه ها همینقدر خزن

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینو ولش چرا اسم فیلم عشق ابدیه

ولی عشقا همش غیر ابدین توش

از ایران جان، چیزی که خیلی متعجبم میکنه تاریخ دانش این سرزمینه.... دانشمندایی مثل ابن سینا ابوریحان بیرونی.... عبید جوزجانی که شاگرد ابن سینا هست زندگی نامه ای از ابوعلی سینا روایت میکنه خلاصش اینه ابن سینا قبل از ده سالگی علم آموختن و شروع میکنه تا ده سالگی زبان زد شهر میشه به طوری که به عنوان یکی از عالمان شهر شناخته میشه و تو شونزده سالگی بیشتر علوم روزگار خودشو بلد بوده مثل منطق، فقه، فلسفه، ریاضیات و طب همون سن هم یه کتاب مینویسه به اسم قانون که نه تنها اون زمان برای اموزش پزشکی درجه اول دانشگاهای اسیایی و اروپایی بوده (دقیقا همون موقع ای که تو فرانسه جمله حواست باشه خیس نشی متداول بود😉😂) بلکه الانم بخشی از کتابش تدریس میشه... واقعا چطوری ادم میتونه تو شونزده سالگی به این درجه از دانش برسههه؟؟ البته خود ابوعلی سینا تو فلسفش به این سوال جواب داده و یه جاهایی به عقل بالمستفاد هم اشاره میکنه انگاری الهام میشده معلومات بهش البته تو این سن کم و این همه دانش داشتن بعید هم نیست... راستش اصلا آدم مذهبی ای نیستم منتها این دانشمندا ایرانی در دوران بعد از اسلام ایران خیلی نظرمو به اسلام جلب کردن یه دوره از زندگی که صرفا بر حسب وظیفه (مجبوری🫠) زندگی نامه چند تاییشون رو خوندم (نمونش همین ابن سینا) به این نتیجه رسیدم حتما یه حقانیت بالاتر از جسم ماده وجود داره،، اصلا موافق انفعال و دنباله رو بودن نیستم اما یکی از نشونه هاش(نشونه وجود یه بینهایت برتر) همین دانشمندای اسلامی تاریخمونن که با علم همه چیز تمومشون پا تو مسیر این معنویت گذاشتن..

اینو ولش چرا اسم فیلم عشق ابدیهولی عشقا همش غیر ابدین توش

🤣🤣🤣🤣

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

دعواهاشون خیلی حال بهم زنه من نگاه نمیکنم بعضی موقعا میاد تو اکسپلورم

من اوایل میدیدم اما الان دیگه مغزم تحمل دیدن این همه سسشر نداره حقیقتا . خودم با این همه مشغله ذهنی حال دیدن اینا رو ندارم فقط کنجکاو بودم بدونم فیکه یا واقعیه

فک کم اونایی که میشینن اینترنت و وقت و جوونی رو حروم میکنه میشینه اینا رو میبینه بعدم پیگیره که کلیپ ...

الان منظورت به ماست ؟

از قشر هرزه و بی فرهنگ وارد این برنامه میشن، طبیعتا برای پول هر کاری ازشون برمیاد، اسمشم بهش نمیاد، عشق ثانیه ای و زگیل ابدی بیشتر برازندشونه

مظلوم نمایی ممنوع😏 اگه فحش بدی، فحش میشنوی، تمام

بنظرم همش مثل یه سناریو هستمثل یه فیلم که هم نویسنده داره هم کارگردان و تهیه کننده همه چی از قبل نوش ...

دقیقا من خودم همچین نظری دارم هر چند حرکاتشون فیک نیست حتی حالت چهره هاشون 😂🤣 . باور نمیکنم آنقدر با استعداد باشن که بتونن طبیعی در بیارن