2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خوب خدا خیرتون بده..بنده خدا دوستم همش بفکر جهزیه اش هست  میبینمشخیلی اذیت میشم الانم واقع ...

ما شیرازیم از بقیه جاها خبر ندارم...ما یخچالش رو هیمالیا برداشتیم...بعضی از وسایلا هم بوش...لباسشویی رو سامسونگ .

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
دقیقا باحرفتون خیلی موافقم

تو خرید جهیزیه فقط به‌خودت و خانوادت فکر کن و اصلا کاری به حرف دیگران‌نداشته باش.....یه مثال خیلی کوچیک‌برات بزنم ....اگه بنظر خودت تو زندگی از چرخ‌گوشت کم‌استفاده میکنی فعلا اونو نخر بزار بعدا که پول دستت اومد بگیر...یا نیاز نیس چند سرویس قابلمه بخری فعلا یه سرویس بخر ..من اگه‌ازدواج‌کنم و پولم‌کم باشه حتما اینکارو انجام میدم 

سخت ترین‌روزای زندگیمو میگذرونم

چه جوری میشه الان با بیس سی تومن جهیزیه گرفت من یه یخچالو عید پسندیدم هشت تومن اون موقع یخچال خوبا دوازده سیزده هم بودن یعنی معمولی بود اینی که من دیدم. بعد بالا رفتن دلار شد چهارده تومن الان وام ازدواجم کلا میره فقط برا یه یخچال. بااین قیمتا لباسشویی و ظرفشویی و مایکروفر،جاری برقی،خوردکن،ابمیوه گیری،همزن هم اصلا از این کوچکا که با گوشکوب برقیه دیگه میشه برقیای واجب خودش نزدیک چهل تومن درمیاد با فرش و مبلمان و پرده ها و... فک کنم پنجاه کمتر نشه وسایل ضروری خرید

لطفا درخواست دوستی ندید

من جهیزیه ام 1200بود جهیزیه که نبود صدقه بود که خونوادم بهم دادن.نمیخاستم ببرمشون ولی نمیدونم چطور خر شدم و بردمشون. دوتا بالشت و یه تشک که حتی رو هم نداشتن دوتا سرویس 6نفره یه جنس آشغال با یه سرویس قاشق چنگال وکفگیر با دوتاسینی پذیرایی و چندتا کاسه پلاستیکی.

حکایت من مثل حکایت کودکیست که مادرش او را میزند و می گوید گریه نکن...

الانم درگیر جهیزیه خریدن برای خواهرکوچیکم هستن همش دنبال بهترین چیز هستن که براش بزارن خیلی دلم برا خودم میسوزه.... اون شوهرش مایه داره وبهترین چیزارو میخان بزارن براش ولی من که شوهرم راننده ی آژانس بود برام آشغالترین و کمترین جهیزیه رو گذاشت

حکایت من مثل حکایت کودکیست که مادرش او را میزند و می گوید گریه نکن...