2777
2789
عنوان

عاشق شدم یعنی⁉️

185 بازدید | 18 پست

دوساله به یکی از اعضای فامیل یه حس خاصی دارم بی شک میتونم بگم تو این دو سال لحظه ای نبوده بهش فکر نکنم تو غمام سختیام ناراحتیام خوشیام همیشه.علاقه و هدفمم فقط تو رابطه رفتن نیست چون چندین نفر بهم پیشنهاد دادن منم خواستم فراموشش کنم یا خودمو قانع کنم که مناسب هم نیستیم اما نتونستم از همه پسرا متنفرم از همه مردا متنفرم اما این یدونه ۱۸۰ درجه فرق داره میدونم چندان اخلاق جذابی نداره بسیار بسیار بسیار ازم بزرگتره کار نداره از مامانش پول میگیره منو قبول نمیکنه با اینکه هنوز نمیدونه،و هزار چیز دیگه اما هنوزم سرسخت تو فکرمه و نمیتونم بیرونش کنم یا کمتر بهش فکر کنم به مادرش هم گفتم به مادربزرگمم گفتم و نظرشون این بود تو از اون سر تری حالا راست یا دروغشو نمیدونم.میدونم از عشق خالی پارتنر در نمیاد میدونم اقتضای سنمه میدونم ممکنه چندسال دیگه از سرم بپره و الان هیجانی باشم.ولی آخه حسی که دو سال بدون هیچ امیدی سرد نشده،چطور هیجانیه؟این روزام شدیدا دلتنگشم حالم اصلا خوب نیست نمیدونم چیکار کنم.اسم این حسو چی بزارم اصلا؟میدونم شاید خیلی بچه باشم برای این حرفا ولی قبول کنید این احساس ازم اجازه نگرفته و من چندان علاقه ای به عشق و عاشقی ندارم.اینم خیلی داره اذیتم میکنه نمیدونم چیکار کنم.پیشنهادی دارید؟

کسی چه میداند من چقدر تلاش کرده ام که روحم زیبا بماند وقتی جهان پر از رنج بود؟ زیرا در میان ویرانی و رنج، وظیفه ی انسان این است که قلبش را به زشتی نسپارد.

اینو بدون که اون تورو نمیخواد

تو خودتم بکشی به چشمش نمیای

بخاطر هورموناته

یادت باشه تو زندگی مرد باید عاشق تر باشه تا دوام زندگی بیشتر بشه🤍

ایشالله یکی بیاد عاشقت باشه و هوش از عقل ببره

خدایا شکرت🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند سالته اگه سنت پایین که دو روز دیگه از سرت میپره کلانم سعی کن خودتو مشغول کنی و بیخیالش شی

سنم که پایینه ولی چجوری دو سال طول کشیده دو روز دیگه میخواد بپره؟

کسی چه میداند من چقدر تلاش کرده ام که روحم زیبا بماند وقتی جهان پر از رنج بود؟ زیرا در میان ویرانی و رنج، وظیفه ی انسان این است که قلبش را به زشتی نسپارد.

اینو بدون که اون تورو نمیخوادتو خودتم بکشی به چشمش نمیایبخاطر هورموناتهیادت باشه تو زندگی مرد باید ع ...

متاسفانه وضعم خیلی خرابه😂حس میکنم اینکه خودم عاشق یکی باشم و باهاش زندگی کنم برام شیرین تره تا اینکه یکی عاشقم باشه و من عاشقش نباشم.کاش عاشق یکی بشم که عاشقم باشه یا از اون بهتر:کلا عاشق نشم هیچوقت و به پیشرفت فردیم برسم

چند سالته مگهاون چنده

وای اصلا روم نمیشه بگم ولش کن

ممطمعن باش میپره فقط خیلی به حسا بها نده سعی کن سرکوبش کنی

یکسال اول کلا سرکوبش کردم بدتر شد شاید اگه بهش اصلا توجه نمیکردم میزاشتم بیاد و بره بهتر میشد

متاسفانه وضعم خیلی خرابه😂حس میکنم اینکه خودم عاشق یکی باشم و باهاش زندگی کنم برام شیرین تره تا اینک ...

😂😂🤣

من کلا به عشق اعتقادی ندارم

ولی حس نیکنم غیر ممکنه یه نفر دوستت داشته باشه و بهت عشق بورزه و تو بش حس پیدا نکنی

مگر اینکه به خودت همش تلقین که دوستش نداری

خدایا شکرت🤍

بگووو

فحشم ندید توروخدا خودم میدونم چقدر مسخره است😂

من ۱۶ اون ۳۰

سنم خیلی پایینه

سنش خیلی بالاست

همشو خودم میدونم

اصلا عمرا به هم بخوریم مگه اینکه جفتمون هم عاشق باشیم هم آدم درست حسابی باشیم

ولی چیکار کنم دو ساله دیوانه شدم

😂😂🤣من کلا به عشق اعتقادی ندارمولی حس نیکنم غیر ممکنه یه نفر دوستت داشته باشه و بهت عشق بورزه و تو ...

چه بدانم