2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 94 پست
به کسی که یه بچه هم داره چرا می خوای ثابت کنی دختر هستی؟

ای خواهر سمت خراسان جنوبی. بیرجند یه سرچ بکن. اینقد فرهنگ شون ضعیفه هست که حتی اگه عقد هم کرده باشی طرف رو ندیده باشی هیچ وقت ی کیس درست درمون نمیاد بگیرتت. همشون دنبال دخترای کم سن ازدواج نکرده هستن. حتی خیلی از همین مردای مسن میرن دختر میگیرن. البته تعداد اندکی هستن زن مطلقه میگیرن . که خیلی کمن. من خودم تو فامیلمون پسر مجرد ۳۵ ساله داریم. ولی چون عقد کردم یه بار نمیاد خواستگاری. اگه کارمند باشه که عمرا بیاد سمت مطلقه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من نمیفهمم

طرف تو یه بچه دارعهههههههههه

بچه توی ازدواج برای مرد پوئن خیلیییییی منفی حساب میشههههههههههه بعد تو نگران هایمن ازدواج قبلیت هستی؟ همه می دونن وقتی دو نفر عقد هستند محرم هستند و مطمئنا چیزی هست بینشون

اون آقا هم می تونسته شما عقد بودی و مطمئن باش دلیل انتخابش اصلا همین بوده که شما مجرد نبودید قبلش

بنظرم لازم نیست همه ماجرا رو براش توضیح بدی

واقعا موندم چیو بگم چیو نگم. یهویی موقع عقد عاقد میگه بانو همه چی مشخص میشه وگرنه خودشون که فک نکنم انواع طلاق رو بشناسن

چرا نمیشه؟؟؟؟تو که نامه ی پزشکی قانونی داری یه وکیل بگیر شناسنامتو عوض کن

نمیشه ۵سال پیش رفتم ی غلطی کردم خودم اعتراف کردم رابطه داشتم همه چی ثبت شده تموم شده رفته. الان برم چی بگم

واقعا موندم چیو بگم چیو نگم. یهویی موقع عقد عاقد میگه بانو همه چی مشخص میشه وگرنه خودشون که فک نکنم ...

حالا اینجور که با بانو گفتن کسی چیزی فک نکنم درک کنه...بعد درکم کنن نگران چی هستی عزیزم بهرحال تو عقد کرده بودی و هر کاریم کرده باشی گناه نکردی که

انتخاب دیگه ای نداشته. کدوم دختر زنش میشه

انواع طلاق داریم که توشناسنامه درج میشه. درصورتی پاک میشه که طلاق بائن یعنی رابطه ای نبوده باشه. طلاق رجعی یعنی رابطه برقرار شده. خود عاقد شناسنامه رو باز کنه میبینه میفهمخ. حتی موقع عقد اگه بائن بود میخوند دوشیزه که نمیخونه الان میگه بانو..تازه شانس بیارم بگه سرکار خانم

یعنی هیچی نگم. بعد که خواستیم بریم سر زندگی. ارتجاعیم شک میکنه اگه بد دل باشه زیر بار دکتر هم نمیره. ...

بالاخره تو یه زمونی به فردی محرم بودی و اونم باید احتمالشو بده

کار خلافی هم نکردی

الان که چی اونجا که میتونستی راحت برات بنویسن دوشیزه به خاطر مهریه خودت پا فشاری کردی نه من زنم تا ازش مهریه بگیری و دلت خنک شه

الان که دیگه تموم شده همه چی دوباره میخوای چی رو عوض کنی دوباره کلب دردسر بکشی ولش کن شوهرتم باور نمیکنه این حرفارو

انتخاب دیگه ای نداشته. کدوم دختر زنش میشه

آفرین منم دارم همین رو میگم

میگم کی زنش میشه پس حق اعتراض نداره

دوم خودت هم خوب فکر کن شما ازدواج دومت هست نباید ریسک کنی این دفعه راه برگشتن سخت میشه پس اصلا به این فکر نکن تنها شانست هست مطمئن باش ازدواج دوم بد صدهزار برابر بدتر از تنهایی هست

[QUOTE=420516210]نمیشه ۵سال پیش رفتم ی غلطی کردم خودم اعتراف کردم رابطه داشتم همه چی ثبت شده تموم شده رفته. الان برم ...[/QUOTEمتوجه نمیشم تو که میگی رفتم پزشکی قانونی و نامه داری که...آها موقع مهریه گرفتن چون گفتی رابطه داشتم ،یجا ثبت شده

بالاخره تو یه زمونی به فردی محرم بودی و اونم باید احتمالشو بدهکار خلافی هم نکردی الان که چی اونجا که ...

بیخیال. بهش میگم دیگه ارتجاعی هست سرلجبازی باطرفم شناسنامم رو زن گرفتم. خواست میمونه نخواستم میره. البته مرحله آخر میگم شاید تو حرفاش فهمیدم بددل وشکاک هست یا ایرادی داره که کلا کار به اونجا نکشید