2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

74 بازدید | 15 پست

بابام خدایی زحمت میکشه و قبول دارم همه پدرا زحمتکشن اما یه چیزی رو مخمه همش میگه اینکارو بکن اونکارو بکن چاییشم میگه من بیارم جزات ندارم از اتاق بیام بیزون برم یا مثلا چیزی بخورم میگه برای منم بیار خب خودت بیار.نمیدونم پدرای بقیم اینطورین اخه خسته شدم

ن پدر ما اینجوری نیست زحمتکش اون میاره ما میخوریم منکه متاهلم میرم اونجا برا خودش چای میاره برا منم میاره برا دختر مجردا تو خونه غذا درست میکنه سفره پهن میکنه صداشون میکنه از اتاقشون میان بیرون میخورن هی ام میگه مامانت گناه داره خسته میشه مامانمم تنبل بار اورده 🤣🤣🤣🤣

عشق رو جایگزین خستگی کن بلاخره اونم این شکلیه دیگه

کسی چه میداند من چقدر تلاش کرده ام که روحم زیبا بماند وقتی جهان پر از رنج بود؟ زیرا در میان ویرانی و رنج، وظیفه ی انسان این است که قلبش را به زشتی نسپارد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عوضش شوهرم ی لیوان جا ب جا نمیکنه بر نده مارا باید اب بدی دستش پتو بندازی روش دمنوش بدیش قهوه بدیش کشته مارا دست ب سیاه و سفید نمیزنه

ببین هردو هم متولد مهر ماه هستن اون کجا و این کجا

اخه میدونی من واسه خودمم به زور میارم بعد اون میخواد واسه اونم بیارم

بهش بگو خب

کسی چه میداند من چقدر تلاش کرده ام که روحم زیبا بماند وقتی جهان پر از رنج بود؟ زیرا در میان ویرانی و رنج، وظیفه ی انسان این است که قلبش را به زشتی نسپارد.

احساس چیه خاهر شدیم کلفت منکه تو خونه بابام لیوان ابم برام میاوردن اینجوری خیلی سخته تو خونه بابام ...

بهش بگو یا باهاش حرف بزن که اینطوری نمبشه توهم باید کارای خودتو انجام بدی

خیلی بده خدایی

یعنی پسر نگاه پدر میکنه من پسرام نگاه بش کردن همونجوری وقتی بهشون مسئولیت میدم به زور انجام میدن جونم ب لبم میرسونن

تازه جالبیش اینجاست که میگه تو اینارا تنبل بار اوردی هی دنبالشون کاراشون میکنی خب لندهور به تو نگاه کردن چرا من بد تربیت کردم