2777
2789
عنوان

مادر شوهر

58 بازدید | 12 پست

دلیل اینکه هر چی به مادر شوهرم زنگ میزنم جواب نمیده چیه؟؟؟؟

با دختراش یکسره در تماس هستش ولی جواب تلفن من رو نمیده😐😑

من به احترام همسرم زنگ میزنم ولی جواب نمیدن مطمئنم از قصد جواب نمیدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادر شوهر دیگه مریض هستن

اخه مشکلشون نمیدونم چیه من خیلی بهشون احترام میذارم و اخرش انقدر کوچیک میکنن منو

هر دفعه میگم چرا جواب ندادین یک بهانه میتراشن در حالی که میدونم دروغ میگن

جلو روم خوبن ولی پشت سرمن و خانواده ام حرف میزنن و جواب گوشی نمیدن به هیچ عنوان

اخه مشکلشون نمیدونم چیه من خیلی بهشون احترام میذارم و اخرش انقدر کوچیک میکنن منو هر دفعه میگم چرا جو ...

حسادت دلیلش اینه وقتی پسرش تو رو دوست داره و بهت بها میده مادرا نمیتونن تحمل کنن.

حسادت دلیلش اینه وقتی پسرش تو رو دوست داره و بهت بها میده مادرا نمیتونن تحمل کنن.

حرفت رو قبول دارم برادر شوهر کوچیکم به زنش اصلا رو نمیده و یکسره حرف بارش میکنه اونا جاری مو به شدت دوست دارن و احترام میذارن

اگه قراره اینجوری احترام ببینم هم بهتر که نبینم🤣

شما چند سالتونه؟

به نظرت از این به بعد برم خونشون؟ یا مثلا ماهی یکبار برم خونشون شهرستانه و سه ساعت راه هستش

حرفت رو قبول دارم برادر شوهر کوچیکم به زنش اصلا رو نمیده و یکسره حرف بارش میکنه اونا جاری مو به شدت ...

چه خوب که خونش دوره. راه حل اینه خودتو دوس داشته باش به کارهای دیگران کمتر اهمیت میدی مثلا میبینی تماس جواب نداده زنگ نزن دفعه بعد جلو شوهرت زنگ بزن اگه پیش اومد که خواستی بزنگی بعد اگه جواب نداد همون موقع با گوشی شوهرت بگیر تا شوهرت متوجه موضوع بشه. رفت امد خیلی معمولی یعنی هر 3 ماه یه سر بزن

اره

پس بری همیشه اونجا نیست. به نظرم وقتی جواب نمیده زنگ نزن.چه کاریه.. خوش باش و ذهنت رو مشغولشون نکن

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست