2777
2789
عنوان

استرس زیاد

87 بازدید | 13 پست

دو رور دیگه کنکور دارم از استرس فقط هر چی دستم بیاد میخورم دیگه دارم میترکم رسما یا با پوست لبم درگیرم دارم دیوونه میشم نمیتونم یه دقیقه سرجام بشینم درس بخونم همش دارم با خودم حرف میزنم چیکار کنم لطفا یکی یه راه حلی بده بشینم سر جام مثل ادم درسمو بخونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روزی نیم ساعت آخر شب بشین پای سجادت با خدا راز و نیاز کن ی دعای توسل بخون همه چی رو بسپر به خودش آروم میشی

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

روزی نیم ساعت آخر شب بشین پای سجادت با خدا راز و نیاز کن ی دعای توسل بخون همه چی رو بسپر به خودش آرو ...

کردم نمیشم از استرس زیر کولرم ولی عرق کردم اصلا بی قرارم صلوات میدم اروم شم اصلا تاثیر نداره روم

ببین این دو روز آخر رو بخوای اینجوری کنی خودتو نابود میکنی ک

اولا ک آب زیاد بخور حتمااا بعدم اینک هر چی دم دستت میاد میخوری ممکنه روز کنکور بیچارت کنه هااا

مثلا یچیزی مث لواشک و پفک و خیلی از غذاها روان کننده شکم ان اسهال میشی یوقت خلاصه حواست باشه از طرفی یبوست و دل درد و سردرد و ....اینام ممکنه با بعضی مواد خوراکی ایجاد بشه

یکم آهنگ گدش بده پیاده روی بکن تو اتاقت بیرون خونه نرو برو بالا پشت بوم چه میدونم حیاط یا اصلا برو پیش کسی ک بهت آرامش میده اینم خیلی خوبه

یا یه فیلم طنز کوتاه ببین

خلاصه ک این روزای آخر زمان یادگیری نیستش فقط زمان اینه ک رو خودت کار کنی خودتو کنترل کنی

در آخر هم برات بهترینا رو از خدا میخوام

کردم نمیشم از استرس زیر کولرم ولی عرق کردم اصلا بی قرارم صلوات میدم اروم شم اصلا تاثیر نداره روم

برو دکتر بگو برات دارو بنویسه

فقط حتما بگو که چند روز دیگه کنکور داری

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

ببین این دو روز آخر رو بخوای اینجوری کنی خودتو نابود میکنی کاولا ک آب زیاد بخور حتمااا بعدم اینک هر ...

ما جنوب بودیم ۸ روز بیشتر وقت نداشتیم دیگه جمعبندیم تایمش خیلی کم بود به خاطر همون استرس دارم

ما جنوب بودیم ۸ روز بیشتر وقت نداشتیم دیگه جمعبندیم تایمش خیلی کم بود به خاطر همون استرس دارم

وااییییی😥😥😥😥😥😥

انشالله خدا ب همتون کمک کنه

نگران نباش

همه شرایطشون عین توئه

و تو قراره با همینا رقابت کنی

امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیفته

نه نمیشه دارو ها معلوم نیست بدن من چه واکنشی بده بهش یه دفعه بدتر شه همه چی

قرص های بی/کم عارضه ای هستن. امتحان کن نتیجه میگیری. ممکنه به خاطر اضطرابت تو کنکور سوالا رو هم اشتباه بخونی

نه نمیشه دارو ها معلوم نیست بدن من چه واکنشی بده بهش یه دفعه بدتر شه همه چی

پزشک بیشتر در جریانه

شاید با مکملی سرمی چیزی اوکی شدی