2777
2789
جدا چطوری؟خونه داری؟

من باشوهرم دوست بودیم ازدواج کردیم خیلی اصرار داشت بامن ازدواج کنه انقد مهربون وخوش اخلاق بود وخوش چهره که میگفتم از من خوشبختر نیس کسی همه حسرت میخوردن میدیدن خیای باهام خوبخ درو همسایه وفامیل میگفت خوش بحالت یامیخواسن مخشو بزنن یا میگفتن خدا شانس بده بعد زایمانم اخلاقش روز به روز بد وبدتر میشد تاجایی که کتکم میزد بهونه هرروز میاورد دعواهایی که فرضن هفته ایی یبار داشتیم شده بود هرروز یعنی دختر مسئولیت پذیری بودم خونم تمیز غذام حاضر بچه دومم اومد یکم گیراش بیشتر شد طوری که دررو رم قفل میکرد میرفت سرکار بعد اخلاقش عجیب بود یهو قربونم میرفت گل میخرید یهو داد میزد میترسیدم ازش نذر کردم ولم کنه بره طلاقم نمیداد انقد التماس خدارو کردم یهو نمیدونم چیشد به بهونه کار رفت واسه خودش خونه گرفت منم جدا زندگی میکنم اما طلاقم نمیده میگه نمیزارم دست کسی بیفتی اگه بری محضر بخوای تقاضا طلاق کنی روت اسید میپاشم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پ طلاق رسمی نکرفتی

نه عزیزم طلاق نمیداد دوتا بچه دارم خودشم بچه طلاقه میدونه هیچکی برابچه هاش مادری نمیکنه واسه همین طلاق عاطفی گرفتم نمیدونم کسی توزندگیش هست یا نه خیلی عوض شده بود هنوزم میگم نکنه خوابم چرا یهو از این رو به اون روشد زن باباشم تهدیدم میکرد زندگیتو بهم میریزم انقدر شوهرم منو میخواست که فامیلاش تورو خودم میگفتن زن ذلیل حالم خوش نیس از اونورم وقتی میبینمش میخوام گلاب به روت بالا بیارم بخدا دیروز یه دوستام ودیدم گفت کارت بهت بدم عروسیمه از شوهرش گفت از همکلاسیام که چه خوشبخت شدن واینکه شوهرش چقددوسش داره اومدن خونه خیلی گریه کردم انقد که قلبم درد اومد نفسم بند من خیلی بدبختم خیلی

من باشوهرم دوست بودیم ازدواج کردیم خیلی اصرار داشت بامن ازدواج کنه انقد مهربون وخوش اخلاق بود وخوش چ ...

بایه مشاورصحبت کنید تایه راه حل درست ومنطقی پیش پاتون بزاره نباید احساس کنه که تهدیدهاش باعث ترس شماشده

برای سلامتی دخترم دعاکنید
بایه مشاورصحبت کنید تایه راه حل درست ومنطقی پیش پاتون بزاره نباید احساس کنه که تهدیدهاش باعث ترس شما ...

باهاش مشاوره رفتم خودش نمیخواد درسشه من زنم حس میکنم یکی توزندگیم اومده خیلی عوضشده یادمه تومحل کارش یه دختر یه بار جواب تلفنشو داد کارش تعمیرات موبایل دخترم اونجا کار میکنه روبرو مغازش عطر میفروشه همش ازم ایراد میگرفت گیر میداد درست نشد