2777
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 109 پست

اسم و ظاهر بعد از مدتي عادي ميشه و اخلاق و رفتار ميمونه.

ان شاءالله همسر خوبي خدا نصيبت كنه داداش

سوال شرعي داري زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠. اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن قشنگ نیس

نظرتون محترمه

❌❌️از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه❌️❌️ اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

پس چرا باهاش ازدواج نکردی؟

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿

چرا با همون ازدواج نکردی؟

دیگه گفت میخام درس بخونم

کوچولو بود

من بزرگش کردم

❌❌️از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه❌️❌️ اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

چی میگییییییی من 18 سالمه

جدی؟

چون توی دوره ی قبل تر از ما این اسم مد شده بود

ولی از اون اسمهاست که همیشه قشنگه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
پس چرا باهاش ازدواج نکردی؟

گفت درس دارم

بااحترام بنظرم شماحالاحالاهاازدواج نکن چون فکرت درکیررابطه قبل تاریخش اسمش همه چیش یادته وبرات مهمه وحتی بخاطراون میخای اسم طرف همون باشه

هرکی بخادزنت بشه باامیدوارزومیادتوزندگیت بی معرفتی وبی وجدانیه ک فکرت جای دیگ باشه وجسمت پیش زنت پس فعلاازدواج نکن

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

گفت درس دارم

عاها

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿