2777
2789
عنوان

گل خواستگاری

141 بازدید | 18 پست

بنظرتون باکس گل خواستگاری مصنویسش خوب نیست گل به اون بزرگی طبیعی بخریم خراب میشه خوب نیست مثلا مصنویی برداریم بمونه یادگار گل های بعدی رو طبیعی بگیریم

برا تولدم یه باکس گل خریده بود از خودم بزرگ تر همه گلاشو در اوردم مونده رز هاش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من گل مصنوعی دوست ندارم

طبیعی قطعا زیباتره و اگه برات مهمه میتونی بدی به اینا که درست خشکشون میکنن و میمونن

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

واسه من طبیعی و مصنوعی قاطی بود بعد ۴سال طبیعی هاش خیلی خشکیده شده بودن میریختن جدا کردم انداختم دور ولی مصنوعیهارو شاخه هاشو کمی کوتاه کردم انداختم تو یه گلدون سفید انقد قشنگن انگار طبیعین رنگ یاسی و سفید و صورتی کمرنگ😅

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو بجای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و بجای من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از دردی بزرگ رهاند...❤️🩹

من یادمه همدان گل مصنوعی میبردن ولی تهران رسم نیست

ما تبریزیم میگم حرف در نیارن🤣

من خودم عاشق گل طبیعیم هرماه میگیرم فقط بخاطر موندگاریش و جنبه دکوریش میگم جاودان باشه

عوضش گل خواستگاری ببر خونت یادگار

من گل عروسیمم انداختم گوشه ی کمد

خواستگاری که جای خود داره

کم کم آدم ازش زده میشه دلش نمیخواد هی جلوی چشمش باشه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
من گل مصنوعی دوست ندارمطبیعی قطعا زیباتره و اگه برات مهمه میتونی بدی به اینا که درست خشکشون میکنن و ...

من خودمم عاشق گل طبیعیم کلی گل خشک دارم هرماه هم میگیریم چون گل خواستگاریه مصنوی بهتر میمونه و خراب نمیشه

من گل عروسیمم انداختم گوشه ی کمدخواستگاری که جای خود دارهکم کم آدم ازش زده میشه دلش نمیخواد هی جلوی ...

وای گل عروسی من لاله بود الان کلا زرد شده

دختره گف بیارش بزارم برات تو شیشه لاله زرد میشه منم نبردم

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو بجای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و بجای من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از دردی بزرگ رهاند...❤️🩹

من خودمم عاشق گل طبیعیم کلی گل خشک دارم هرماه هم میگیریم چون گل خواستگاریه مصنوی بهتر میمونه و خراب ...

نمیدونم انتخاب خودته دیگه از نظر من قشنگ نیست

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)