2777
2789
عنوان

تقاص خیانت

319 بازدید | 23 پست

دوستان این داستان من نیست واسه دوستمه گفت واستون بزارم که...

نیکا یادته گفتم سیامک ولم کرد و رفت؟

من باعث شدم پزشکی قبول شه ساعت مطالعهش دوساعت بود همش خودم شدم مشاورش و کتاب تست های خودمو دادم بهش مشاورش شدم بهش نحوه مرور و انواع تست و برنامه ریزی یاد دادم جون کندم تا قبول شه وقتی قیول شد گفت نمیدونه چرا حسش عوض شده و رفت با ی دختره

بعد خیلی به دختره اعتماد داشت باهم بیرون مسرفتن و... دختره رو دوست داشت مسگفت بهش خیلیی اعتماد داره و اینکه دختره برام صدشو گذاشته ولی تو نه

همیشه دختره زنگ میزده بریم بیرون و بهش کادو داده

امروز خبر رسید که دختره گوششو بریده ازش میلیونی تیغ زده

به منم پیام داده ک پشیمونم و... ولی اصلا سینشم نمیزنم

اینا همه تو دوستی اتفاق افتاده، تو دوستی کسی به کسی تعهدی نداره، خوشش نیومده رفته با یکی دیگه، برگشتن اون هم نشونه پشیمونی نیست چون اون اینو ول کرده، حوصله آدم جدید و وقت گذاشتن برا گول زدن نداره، برگشته به قدیمیا

مظلوم نمایی ممنوع😏 اگه فحش بدی، فحش میشنوی، تمام

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ینی تو رلت بهت خیانت کنه چپتم نیست؟

من اهل این روابط نیستم اولا.

دوما معنی خیانت یعنی چی؟ خیانت یه امری بین زن و شوهره.

پسر به دختره یا برعکس چه تعهدی به هم دادن؟ خوشش نمیاد طرف میره با یکی دیگه.

خدایا شکرت🤍

من اهل این روابط نیستم اولا.دوما معنی خیانت یعنی چی؟ خیانت یه امری بین زن و شوهره.پسر به دختره یا بر ...

عزیزم دوست منو بزور نگه داشت تو رابطه وگرنه دوستم میخواست کات کنه نذاشت و..

عزیزم دوست منو بزور نگه داشت تو رابطه وگرنه دوستم میخواست کات کنه نذاشت و..

زیر گلوی دوستت چاقو گذاشته بود؟

خیلی راحت تمومش میکرد

اگه پسره اذیت میکرد به پدرش میگفت پدر پسر رو در بیاره

خدایا شکرت🤍

زیر گلوی دوستت چاقو گذاشته بود؟خیلی راحت تمومش میکرداگه پسره اذیت میکرد به پدرش میگفت پدر پسر رو در ...

نمیدونم لابد شما وقتی با یکی وارد رابطه شی هیچ تعهدی نداری بهش