بانوووووخانوم مدیر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2926 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 106 پست آیا بی بی چک هست ک چند روز قبل پریودی رو نشون بده ک بارداریم یا نه؟ خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن 1397/03/26 | 10:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arezu69 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1481 15روز گذشته بی بی چک نزدی دختر اره.خب نمیدونستم که.امشب میخرم فرداصبح میزنم😜 ،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰
بانوووووخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2926 اره.خب نمیدونستم که.امشب میخرم فرداصبح میزنم😜 عزیز...الانم بخری نشون میده صدرصد 15روز کم نیس خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن
بانوووووخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2926 والا اگه پیشت بودم بدوبدو میخردم ههههههه من از بارداری و لحظاتش خوشم میاد خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن
بانوووووخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2926 اره.خب نمیدونستم که.امشب میخرم فرداصبح میزنم😜 این تاپیک رو داشته باش خبرشو بده خوشحال شیم خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن
arezu69 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1481 عزیز...الانم بخری نشون میده صدرصد 15روز کم نیس اخه گلممیگن ببخشیدادراراول صبح باشه.من دفع کردم😌 ،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰
sima62 عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 1277 اره خدا بخواد ..درد دارم پریودی کمردرد تهوع همه این دردا میگیره ول میکنه سرت رو به یه چیز دیگه گرم کن که این چند روز بگذره باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن
arezu69 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1481 این تاپیک رو داشته باش خبرشو بده خوشحال شیم باشه گلم واسم دعاکنید.من شرایطم خاصه.امابه لطف خداایمان دادم که اگه باردارباشم خودش مراقب نی نیم هست ،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰
بانوووووخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2926 اخه گلممیگن ببخشیدادراراول صبح باشه.من دفع کردم😌 اخه واسه تو 15روز گذشته یعنی هر موقع نشون میده من بچه اولم ک کلی سختی داشتم بستری ک هیچی از بارداری و زایمان نفهمیدم بعد ناهار بود یا شام زدم مثبت بود خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن
بانوووووخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2926 باشه گلم واسم دعاکنید.من شرایطم خاصه.امابه لطف خداایمان دادم که اگه باردارباشم خودش مراقب نی نیم هست انشالله بحق ابالفضل خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن
بانوووووخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2926 سرت رو به یه چیز دیگه گرم کن که این چند روز بگذره اره والا اجی انشالله میگذره خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن
arezu69 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1481 اخه واسه تو 15روز گذشته یعنی هر موقع نشون میده من بچه اولم ک کلی سختی داشتم بستری ک هیچی از بارداری ... باشه گلم شوهرم بیداربشه میگم بره بخره میزنم دعاکنیدواسم ،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰
بانوووووخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2926 باشه گلم شوهرم بیداربشه میگم بره بخره میزنم دعاکنیدواسم انشالله انشالله انشالله بروالان برات میشینم صلوات میفرستم تا بری بیای خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن
arezu69 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 1481 انشالله انشالله انشالله بروالان برات میشینم صلوات میفرستم تا بری بیای مرسی عزیزدلم😍😍😘😘😘 ،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰
leila7611 عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 9690 یکم وقت پریمههه الهی به حق تموم اماما نشم هیچکدوممون نشیم و حامله باشیم دو روز پیشم بی بی چک زدم هاله سفید افتاد نمیدونم چرا مرض گرفتم نمیتونم صبوری کنم خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
بانوووووخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 2926 یکم وقت پریمههه الهی به حق تموم اماما نشم هیچکدوممون نشیم و حامله باشیم دو روز پیشم بی بی چک ... هههههه قربونت برم میدونم چی میگی فقط باید منتظر باشیم ....این ماه اصلا نمیگذره ماه رمضون چ زود گذشت ولی این خرداد لعنتی تموم نمیشه خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن