2777
2789
عنوان

استاد نامرد😭

284 بازدید | 31 پست

بچه ها من فقط نیم نمره کم داشتم تا رایگان بشه برام چیزی اگع اون نیم نمره رو نده باید شش هفت تومن تقریبا پول بدم اینم بگم من واقعا خونده بودم اما امتحانش تحلیلی بود واستاد سلیقه ای و رندوم نمره داده خدانگذره ازش اگع نیم نمره رو نده خیلی ناراحتم خیلی خیلی خیلی توروخدا دعاکنید برام بهم نمره رو بده من واسه معدلمم فقط دوصدم کم داره چراعقده این اینقدر بعضی آدما توروخدا دعاکنید خیلی غصه دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه دانشجوها همین فکرو میکننبعد ک اعتراض میرنن برگه جلوی خودشون صحیح میشه مییبیننکمتر هم میگرفتن است ...

من واسه درس ایشون واقعا تایم گذاشتم حتی توبرگه اضافه ام جواب نوشتم واینکه واقعا کارم لنگ نیم نمره است نیم نمره کجای زندگی استاد ومیگیره؟ولی واسه من چندمیلیون پول و اینکه بورسیه شدنم

نزدیکه چهل پیره؟عجببب

نه خیلی ولی برام جالب به دوستم که نخونده بود اصلا وسرجلسه سوالارو ننوشته بود فقط یه نمره کمترازمن داد بعدبه من ویکی از هم کلاسیام که خودمونو پاره کردیم ازبس خوندیم نوشتیم اینقدر کم داده

من واسه درس ایشون واقعا تایم گذاشتم حتی توبرگه اضافه ام جواب نوشتم واینکه واقعا کارم لنگ نیم نمره اس ...

اگر فکر میکنی حقت بوده نداده اعتراض بزن

اتفاقا هیچ جارو نمیگیره ولی نمره ندادنم سودی براش نداره

💕

اگر فکر میکنی حقت بوده نداده اعتراض بزناتفاقا هیچ جارو نمیگیره ولی نمره ندادنم سودی براش نداره

جالب این به دانشجوها گفت تو سایتم نباید اعتراض بزنید 😂توکل به خدا خدابخواد بنده خره کیه