2777
2789
عنوان

نایب میخوام

43 بازدید | 8 پست

سلام کسی میشناسین که آدم مطمئن باشه و نایب بشه

لطفا لطفا لطفا اگه میشناسین معرفی کنید براتون دعا میکنم🙏

پولی یا بعدا من عوضش بجا بیارم هر مدلی باشه

انتظار گرچه بسیار سخت اما ثمره شیرینی دارد...خدایا فرج مولایمان ولیعصر (عج) را نزدیک بفرما🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام

این جا به کسی اعتماد نکنین.

شماره و آیدی های خودشون رو میدن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

سلاماین جا به کسی اعتماد نکنین.شماره و آیدی های خودشون رو میدن.

جایی هم نمیشناسم. خیلی ناراحتم. قرص پیشگیری مصرف کردم ولی خب حدس میزدم که دیرتر شروع کردم احتمال پریودی میدادم ولی دیگه یه مقداری گذشته بود خیالم راحت شد. ولی متاسفانه پریود شدم

انتظار گرچه بسیار سخت اما ثمره شیرینی دارد...خدایا فرج مولایمان ولیعصر (عج) را نزدیک بفرما🙏

جایی هم نمیشناسم. خیلی ناراحتم. قرص پیشگیری مصرف کردم ولی خب حدس میزدم که دیرتر شروع کردم احتمال پری ...

حتما نیازی نیست یک ختم یا چله خاصی باشه.

مهم نیته.

خودتون مثلا یک سوره ی قرآن رو تا چهل روز بخونین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

حتما نیازی نیست یک ختم یا چله خاصی باشه.مهم نیته.خودتون مثلا یک سوره ی قرآن رو تا چهل روز بخونین.

متوجهم ولی خب نیتم از اول بود برای همین جالب نیست یهو عوضش کنم.