2777
عنوان

ازمايش بتا

152 بازدید | 13 پست

سلام خسته نباشيد تورو خدا كمكم كنيد خوردم ب تعطيلي هيچ دكتري نيست چند وقته پريوديم عقب افتاده سينه درد شديد و گرفتگي عضللت زير شكم  دارم اول بي بي چك گذاشتم مثبت شد بعد رفتم ازمايش بتا دادم زده ١٠-٢٥ بعد زيرش نوشته ٢٥يعني من باردارم دارم از استرس و فكرو خيال ميميرم دعا كنيد باشم بنظرتون باردارم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بارداری ولی تو هفته های پایین بتا اینقدره. باید تکرار کنی ببینی اگه باالا رفت بارداری

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بارداری بدون استرس باش و خیلی عجله برای دکتر نکن تادهفته هشت اکثر دکترها خیلی توجه به بارداری ندارن یه جورای باردار نمیدونن ادم رو 

اگر لگه بینی نداشته باشی که بارداری و ان شا الله 9 ماه دیگه صدای خندش تو خونت میپیچه

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

من اخه دكتر ٣ماه پيش هم ب خودم هم ب همسرم امپول داد بعد ي قرص داد گفت از شب ٥پري شبي٢تا بعد ٢مله پيش سونو دادم فوليكولي ٣و٥بوذ و يكم عفونا تو لگنم كه دكتر بهم متفورمين با قرص چرك خشك كن داد گفت تنبلي اخمدان دارم بخاطر همين ميترسم

من اخه دكتر ٣ماه پيش هم ب خودم هم ب همسرم امپول داد بعد ي قرص داد گفت از شب ٥پري شبي٢تا بعد ٢مله پيش ...

منم بتام 25بوددکتر گفت مثبته ولی کمه سه روز بعدش تکرار کردم شده بود4دکتر گفت دفع شده.. 25رو خیلی بارداری نمیدونند... ولی انشالله از شما بره بالا

پريوديام خيلي خيلي منظم بود حتي ساعتش دقيق بود وقتي بخاطر فوليكول پايين بهم متفورمين داد من كه پريوديام ٢٨روزه بود ماه قبل ٣٢روز طول كشيد الان ٣٦روزه هنوز نشدم متفورمينمم وسط ماه تموم شد نخوردم