2777
2789
عنوان

تقاص

44 بازدید | 13 پست

ممکنه یه روز همسرم پشیمون بشه بخاطر کاری که با ما کرد چهار ماه انداخته رفته خرجی نمیده سنگدل نیستم اتفاقا با وجود بدی کردنش خوبشو میخوام ولی عقلم نمیزاره میگه ای کاش برگرده اونجا من بگم نمیخوامت چون قبل رفتنش دقیقا همین حرف زد با کمی بی ادبانه تر من بهش بد نکردم چ بسا خیلی لطف کردم استراحت مطلق بودم خودم مرخصی تحصیلی گرفتم بخاطر وضعیتم ولی برای اون جزوه مینوشتم طلا صد خورده گرم دادم ماشین مو سرم کلاه گذاشت پیگیری نکردم هشت سال بدون اجاره خونه بابام نشست کلی کمک مالی بابام کرد خیلی ناراحتم این ها به چشاش نیومد

شما خودتون اقدامات قانونی نداشتین بلاتکلیف خودتون نگه داشتین که کجا برسین؟

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

شما خودتون اقدامات قانونی نداشتین بلاتکلیف خودتون نگه داشتین که کجا برسین؟

من اقدام قانونی داشتم شکایت کردم ولی روند دادگاه طول می کشه برای نفقه از برج دو شکایت کردم دوتا جلسه شورای حل اختلاف داشت الان جلسه دیگش افتاده برج نه خیلی خیلی زمان بر هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اقدام قانونی داشتم شکایت کردم ولی روند دادگاه طول می کشه برای نفقه از برج دو شکایت کردم دوتا جلسه ...

اقدامات تون به چه صورت بوده؟ دادخواست نفقه تون از تاریخ یکماه بعد عقد تا ماه جاری با تایید کارشناس بوده؟ دادخواست ترک انفاق چرا نزدین؟ فرزند دارین یا نه؟

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

اقدامات تون به چه صورت بوده؟ دادخواست نفقه تون از تاریخ یکماه بعد عقد تا ماه جاری با تایید کارشناس ب ...

نفقه جاریه شکایت کردم فقط معوقه شکایت نکردم چون میگفتن نمیشه

ترک انفاق هم شکایت کردم، مهریه هم شکایت کرد م

سه دنگ خونه داره که توقیف هست و دست مستاجر هست بنظر شما مستثنی دین محسوب میشه آخه گفتن پول کارشناس ملک رو واریز کن من تو این شرایط با سختی شاید جور کنم اون پول رو

اقدامات تون به چه صورت بوده؟ دادخواست نفقه تون از تاریخ یکماه بعد عقد تا ماه جاری با تایید کارشناس ب ...

نمیخوام پول هزینه کارشناسی بدم بعدا بسوزه پنج تومن پولم شما میتونید راهنمایی کنید منو

نفقه جاریه شکایت کردم فقط معوقه شکایت نکردم چون میگفتن نمیشه ترک انفاق هم شکایت کردم، مهریه هم شکایت ...

مگه نمیگین ترک منزل داشته ؟ خب دادخواست نفقه تون از تاریخ یکماه بعد عقد تا ماه جاری باتائید کارشناس میزدین ،بعدش ماشین نداشتن؟ مهریه تون چندتا اجرا گذاشتین?

یک بچه دوساله دارم

تا هفت سال حضانتش باشماست چرا بهش دادین ببرند؟ ایشون باید درخواست ملاقات حضوری میزدن نه که شما بچه دوساله بدین بهش هرچندوقت برین یک شهردیگه بچه تون ببینین

من یک ماشین سمند داشتم سال ۱۴۰۰

همسرم ماشین منو فروختن به یک خریدار

و قولنامه هم دست همون همسرم که فروختن بود

و شوهر م به من گفت امضا کن وکالت در فروش رو تا پول رو خریدار برات واریز کنه خریدار

من امضا کرد م و پول رو خریدار برای اونی که ماشین مو فروخت واریز کرد

حالا تنها مدرکی که دارم فقط یک برگه وکالت در فروش هست

بنظر شما من الان چطور می تونم به حقم پول ماشین یا خود ماشین برسم

هر وکیلی یک جور منو راهنمایی میکنن

بچمو ندادم بهش

واسه خونه کارشناسی پرداخت نکنین چون دست تون نمیگیره ،نگفتین ماشین دارند? و چندتا سکه مهریه تون اجرا زدین،بعد دادخواست اجرت المثل تون ؟ هرچند اجرت المثل چیزی نمیشه ولی اهرم فشار حکم جلب میده

واسه خونه کارشناسی پرداخت نکنین چون دست تون نمیگیره ،نگفتین ماشین دارند? و چندتا سکه مهریه تون اجرا ...

چقدر بد برای خونه مطمئن هستید هر کسی یک چیز میگه

موتور داره قولنامه ای اونم معلوم نیست کجاست

72 سکه اجرا گذاشتم

اجرت المثل رو که نمیشه گرفت باید ثابت کنی که پولی کار میکردی چطور ثابت کنم

واسه خونه کارشناسی پرداخت نکنین چون دست تون نمیگیره ،نگفتین ماشین دارند? و چندتا سکه مهریه تون اجرا ...

من یک ماشین سمند داشتم سال ۱۴۰۰

همسرم ماشین منو فروختن به یک خریدار

و قولنامه هم دست همون همسرم که فروختن بود

و شوهر م به من گفت امضا کن وکالت در فروش رو تا پول رو خریدار برات واریز کنه خریدار

من امضا کرد م و پول رو خریدار برای اونی که ماشین مو فروخت واریز کرد

حالا تنها مدرکی که دارم فقط یک برگه وکالت در فروش هست

بنظر شما من الان چطور می تونم به حقم پول ماشین یا خود ماشین برسم

هر وکیلی یک جور منو راهنمایی میکنن