2777
2789
عنوان

رنگ موی 000

140 بازدید | 9 پست

دیشب یک بار 000 گذاشتم 45 دقیقه با اکسیدان 12 بعد رنگ نسکافه ای 8.7 با اکسیدان 9 درصد

حالا به نظرتون اگر دوباره 000 و بعد رنگ و بزارم موهام اسیب میبینه؟

موهام سالمه خداروشکر اسیب ندیدخ بعد دیشب

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اخه یکی گذاشته میگه تا بلوند هم رفته

امتحان کن یه تیکه از موهات قیچی کن رنگ بزن اگه اوکی بود بزن فقط مواظب باش نسوزه

این جهان پوچ ترین معرکه در دیده ی ما بود و از این رو هرگز ، سر عمری که سپرشد به لب تیغ قضاوت گله ای نیست زخلق...

هر دفعه بزاری روشن تر میشه ولی سفید نمیشه هیچوقت بدون دکلره، همیشه حالت زرد و نارنجی روش میمونه ، رنگ دوم رو هم نباید میزاشتی باید اول تا جای که میشد دو روز پشت هم روشن میکردی بعد قهوه ای میزاشتی. الان که رنگ قهوه ای گذاشتی سه تا شش ماه صبر کن این رنگ دوم با شستشو بره تا حدی بعدش دوباره روشن کن ، الان هم موهات خراب میشه هم رنگ روشه این رنگه اول باید بره یا به صورت طبیعی یا با شستشو با با مواد بخصوصی ک برای ریموو رنگ توی آرایشگاه استفاده میشه.

عزیزان لطفا پیام خصوصی ندید برای مشاوره، درددل یا هر چیز دیگه ای، لطفا فقط لینک تاپیک بفرستید اگه نظری داشتم به صورت عمومی عنوان میکنم، متشکرم ✨️

ببین الان با اکسیدان ۱۲ بخصوص کار سنگین تقریبا روی موهات انجام دادی و فلیکول های مو باز شده ، پیشنهاد میکنم فعلا دست از سرش برداری استراحت بدی تا ترمیم بشه بعد دوباره ، ولی خیلی اصرار داری همین الان دوباره این کارارو بکنی ، طبق چیزی یکی از دوستان بهت گفت ، تست بگیر از موهات اگه نتیجه اوکی نبود رنگش اون چیزی ک میخوا نشد یا سلامت موهات به فاک رفت، روی کل سرت انجام نده و همون وقفه شش ماهه رو اجرا کن.

عزیزان لطفا پیام خصوصی ندید برای مشاوره، درددل یا هر چیز دیگه ای، لطفا فقط لینک تاپیک بفرستید اگه نظری داشتم به صورت عمومی عنوان میکنم، متشکرم ✨️