2777
2789
عنوان

خاک تو سر بعضی از مردها

792 بازدید | 52 پست

من یه اگهی تو دیوار زدم یه کیف و کفش زنانه. از دیروز کلی مزاحم پیدا کردم میان میگن مجردی یا متاهل!! دیگه فکرش نمیکردم از رو دیوار شماره بردارن مزاحم بشن.از هر چیزی سواستفاده میکنن😕

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز یه امر عادی شده هر جا تلفنت رو بزاری همین برات پیش میاد

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
عزیزم اینجا ایرانِ ب گربه ماده ام حریصن شماره فیک همیشه بزار ن شماره خودتو

اره بخدا اشتباه کردم. 

عزیز یه امر عادی شده هر جا تلفنت رو بزاری همین برات پیش میاد

اخه چرا نمیشه از یه برنامه ای درست استفاده کنن!

من که چیزی زیاد آگهی می کنم گاهی میان مردا ولی از لحنشون مشخصه مرد هستن.جواب نده بلاک کن.

بلاک میکنم.

والا من اگهی کردم شماره همسرمو دادم ی نففففرم زنگ نزد

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.