2777
2789
عنوان

ازدواج و جدایی

5021 بازدید | 313 پست

گذاشتم که تمام حرمت ها رو بشکنی که دیگه نتونی بری و دلمو بلرزونی و برگردی وگرنه برا تک تک دل شکستن هات و حرف هات جواب داشتم عزیزم کارما به وقت جوابت میده

با کارما دلخوش نکن!

اینهمه آدم ظلم میکنن و نتیجشو نمی بینن و دارن خوب و خوش به زندگیشون ادامه میدن...

واقعا نمی بینین؟؟

یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔 این جهان پر ازصدای پای مردمی ست که همچنان که تو را می بوسند در ذهن خود طناب دار تو می بافند🖤

توی تاپیکت نوشته بود دوسال یه سکه بهش میدم و پول من لذت میبره، الان کارگری بیشتر درآمد داره، کاملا مشخصه قدر زحمتش رو نمیدونستی و دیده بی ارزش میشه ولت کرده، متاسفم جدایی سخته ولی خودتو قربانی نشون نده

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانمت تو سایته؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 🤲🏻💗★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙💗

توی تاپیکت نوشته بود دوسال یه سکه بهش میدم و پول من لذت میبره، الان کارگری بیشتر درآمد داره، کاملا م ...

ببین خانم شما هم یاد بگیر یک طرفه به قضاوت نرو به نظرم زنی که برا زندگی نمیاد بره تن فروشی بکنه از مهریه اجرا گداشتن حلال تره اولا من کارگر نیستم و احترام همه کارگرا رو چشامه بعدم شما از جزییات زندگی ما نیستید چرا قصاوت می کتید واقعا جای تاسف داره اره مهریه گذاشته اجرا دادگاه اونو برا زندگی مقصر دونست و الانم سکه میدم ولی تمکین نکرد

ببین خانم شما هم یاد بگیر یک طرفه به قضاوت نرو به نظرم زنی که برا زندگی نمیاد بره تن فروشی بکنه از م ...

مقصرش چی بود؟

یه نصیحت واسه تمام عمرت ، یا بهترین مجرد باش ، یا بهترین متعهد ، بلاتکلیفی باعث میشه از هیچ کدوم لذت نبری👌🏻

میبینم ولی خدا یه روزی جواب میده

آخه خیلیا با دست گذاشتن روی قرآن تبرئه میشن در حالی که واقعا مقصر هستن

یه نصیحت واسه تمام عمرت ، یا بهترین مجرد باش ، یا بهترین متعهد ، بلاتکلیفی باعث میشه از هیچ کدوم لذت نبری👌🏻

متاسفم،از زندگی شما اطلاعی ندارم ولی اینطور که مشخصه دلتون شکسته،بسپرید به خدا،همه ما دیر یا زود تاوان دل هایی که شکستیم رو پس میدیم...من خودم یک روز کاملا غیرعمدی دل یه بنده خدایی رو شکستم و طولی نکشید که به بدترین شکل ضربه خوردم و دلم شکست، یه آدم نامناسب و مریض اومد تو زندگیم که فریبم داد و الان بعد دو سال دادگاه و نامه بازی و ...هنوز نتونستم ازش جدا بشم،حتی روز اول گفتم مهریه نمیخوام و برو ولی نرفت و عذابم داد،شنیدم که با یکی درارتباطه و احتمالا از زمان عقد باهاش درارتباط بوده ...هر قطره اشکی که میریزم رو خدا حساب میکنه و نمیگذره ازش،،بسپرید به خدا

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
با کارما دلخوش نکن!اینهمه آدم ظلم میکنن و نتیجشو نمی بینن و دارن خوب و خوش به زندگیشون ادامه میدن... ...

اتفاقا کارما دیر میزنه ولی یه جوری میزنه طرفا که نفهمه از درخورده یاازدیوار .من تجربه شو دارم یه نفرا سپردم بخدا بعد چندوقت داغ عزیزش اومد سر دلش که دیگه مردم ازاری نکنه🤌🏻🙂