2777
2789
عنوان

دعا و اجابت

76 بازدید | 10 پست

سلام صبح بخیر خانما من چند روزه پیش چله سوره حشر رو شروع کردم و بیس روز نشده معجزاتشو دیدم خواستم باهاتون به اشتراک بذارم لطفا اگه شروع کردین لطفا با ایمان قلبی کامل شروع کنین و از خدا بخوایین که بشه اما در نهایت تسلیم اراده خداوند هستین، مطمئن باشین هم آرامش دارین هم اجابت، در طول روز و شب هم ذکر استغفار و یا مجیب خیلی کمک کننده هست✨ هرکس خواست بگه به نیتش آیه الکرسی بخونم شما هم در عوض به نیت من صلوات بفرستین🥰 انشاالله همگی حاجت روا بشین🤲🫂

در زندگی من عزیزی با رفتنش... شوق تمام آمدن ها را تا ابد از من گرفت...🖤

الهی به عالی ترین نحو حاجت روا شین برای حاجت روایی تون صلوات فرستادم لطفاً برای حل مشکلمون به نحو احسن و امضام دعا کنید ممنون

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه موقع میخونی؟

من هرشب 12 شب به بعد میخونم چون تنها میشم و خیلی حرف میزنم با خدا در طول روز نمیتونم واسه خودم باشم، اگه دوازده شب به بعد شروع کردین باید هرشب 12 شب به بعد بخونین اگرم قبل 12 شب شروع کردین ینی در طول روز تا اتمام چله باید هر روز همون حوالی بخونین، و اینکه چله چهل و روزه هستش، یک روز هم نباید فراموش بشه

الهی به عالی ترین نحو حاجت روا شین برای حاجت روایی تون صلوات فرستادم لطفاً برای حل مشکلمون به نحو اح ...

ممنون از شما، براتون آیه الکرسی خوندم امیدوارم حاجت روا بشین

من هر وقت چله شروع میکنم برا ازدواجم نصف بیشتر دخترای فامیل و در و همسایه نامزد یا عقد میکنن

بزرگترین دختر مجرد فامیل محسوب میشم

و دختر مجرد دم بخت تو محلمون نمونده دختربچه های ۹ ۱۰ ساله موندن میترسم چله بگیرم دخترای ۹ ۱۰ سالشونو شوهر بدن

۳۷سالمه تو شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم در اسم شهره و در اصل روستاس خیلی کوچیکه

واسه نیت منم ایه الکرسی بخونین ممنون انشا الله حاجت روابشین

چشم انشاالله حاجت روا بشین

من هر وقت چله شروع میکنم برا ازدواجم نصف بیشتر دخترای فامیل و در و همسایه نامزد یا عقد میکنن بزرگتری ...

انشالله به زودی در بهترین شرایط ازدواج میکنین