2777
2789
عنوان

جراحی تیرویید

100 بازدید | 12 پست

سلام چهار روز هست که جراحی کردم

سمت راستم یک گره 2*2 مشکوک داشتم

بعد از عمل متوجه شدم دکتر دوتا لوب رو خارج کرده که پرستار گفت موقع عمل ممکنه تشخیص بده نیازه هر دوتاش خارج بشه

و هیچ توضیحی دکتر بهم نداد

الان واقعاً نمیدونم شرایطم چی هست بعدش چجوری میگذره ...

و در انتظار جواب پاتولوژی هستم ...

اگه تجربه دارین ممنون میشم راهنماییم کنید

میفرستن آزمایشگاه پاتولوژی ببین چه نوع بافتی داره و مشکلی بعدا برات پیش نیاد

فقط الان صدات یکم بهم میریزه باید مدارا کنی و داروهای سز وقت مصرف کنی

قرص کلسیم هم حتما بخور

کشک و لبنیات هم همیشه مصرف کن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام بهار بانوی عزیز، منم مثل شما چند سال پیش تیروئیدم رو کامل خارج کردند به خاطر گره بدخیم.

اول از همه بگم این بیماری به لطف خدا حتی در مراحل پیشرفته اش هم کشنده نیست، پس از این بابت نگران نباش

جواب پاتولوژی تون نوع گره رو مشخص میکنه، بر اساس جواب، دکترت تصمیم میگیره لازم هست ید درمانی بشی یا نه، درصورت نیاز نوبت میگیری و بهت ید خوراکی میدن، هیچ عوارضی برای شخص خودت نداره، فقط یه چند روزی لازمه از اعضای خانواده فاصله بگیری به خاطر ید. بعدش هم هر سه ماه یا شش ماه، آزمایش خون برای چک کردن بازگشت تومور و همینطور میزان هورمون تیرویید میدی چون لازمه بعد از ید درمانی همیشه روزانه قرص لووتیروکسین مصرف کنی و از طریق آزمایش خون مقدار مورد نیاز قرص تشخیص داده میشه، همینطور در کنار آزمایش خون، هر شش ماه علاوه بر آزمایش یه سونوگرافی کردن هم برای کنترل انجام میدید، تا حدود پنج سال، بعد از پنج سال میشه سالی یک بار

عزیزم اصلا نگران نباش، این مشکل خیلی رایج هست و در همین کشور خودمون و هر شهری هم ساکن باشی به راحتی درمان و کنترل میشه و شما ان شاالله تا ۱۰۰ سالگی یک زندگی کاملا نرمال و بدون هیچ مشکل و نقصی خواهی داشت.

بازم سوالی داشتی بپرس در خدمتم

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

عزیز

خودتو با فکرای بد نترسون

برداشتن هر دو لوب لزوماً به معنی بدخیم بودن نیست؛ جواب قطعی رو پاتولوژی مشخص میکنه. بهتره از دکترت بپرسی چرا هر دو لوب برداشته شده. تا اون موقع سعی کن خودتو با حدس و گمان اذیت نکنی ❤️

سلام بهار بانوی عزیز، منم مثل شما چند سال پیش تیروئیدم رو کامل خارج کردند به خاطر گره بدخیم.اول از ه ...

مهربانو جان ممنونم از توضیحات کامل و دلگرمیت خدا به شما عزیزانت عمر با عزت و سلامتی بده 🥹❤️🙏🌸

عزیز خودتو با فکرای بد نترسون برداشتن هر دو لوب لزوماً به معنی بدخیم بودن نیست؛ جواب قطعی رو پاتولو ...

بزرگترین مشکل ماها اینه که پزشک اصلا با بیمار حرف نمیزنه...

روزی ده تا عمل انجام میده ولی نمیدونه منه بیمار بار اولمه با همچین بیماری مواجه شدم 😓

چون هم زمان درگیر آرتروز لگن هم شدم خیلی به لحاظ روحی بهم ریخته ام ...

ممنون از نظرت

مهربانو جان ممنونم از توضیحات کامل و دلگرمیت خدا به شما عزیزانت عمر با عزت و سلامتی بده 🥹❤️🙏🌸

ممنونم 🌹 نگرانی که طبیعیه بالاخره آدمیزاد هستیم، اما بیش از حد نگران نباش و افکار منفی رو از خودت دور کنی

یکی از دوستانم حدود ۱۵ سال پیش وقتی تازه عروس بود متوجه ورم در ناحیه گردنش شد، پیگیری کردند آنقدر سایز گره تیروئیدش بزرگ بود که هیچ دکتری تو تهران راضی نمیشد عمل کنه ( البته بگم واقعا ۱۵ سال پیش با الان از جهت امکانات جراحی و تجربه پزشکان درمورد جراحی تیرویید خیلی فرق کرده) خلاصه یه دکتر تو بیمارستان خصوصی عملش کرد تیرویید رو کامل خارج کردن و ید درمانی هم شد و الان هم ۱۵ سال از اون روزها میگذره و کاملا نرمال و عادی داره زندگی میکنه، صاحب فرزند شد، درسش رو ادامه داد و الآنم عضو هیات علمی یکی از معتبرترین دانشگاههای ایران هست. چکاپهاشم شده دو سال یکبار

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
بزرگترین مشکل ماها اینه که پزشک اصلا با بیمار حرف نمیزنه...روزی ده تا عمل انجام میده ولی نمیدونه منه ...

آره درست میگی

خصوصا درمورد جراحی تیرویید چون از بس با تعداد زیاد تو بیمارستانها انجام میشه دیگه از نظر پزشک و کادر درمان یه چیز عادی و کم اهمیت شده