2777
2789
عنوان

پسرا بیاین

83 بازدید | 15 پست

شما تو فرایند دوستی و آشنایی با یه دختر اگه از دختره خوشتون نیاد بهش پیشنهادای بد میدین ولی اگه خوشتون بیاد پیشنهاد ازدواج میدین؟

راستشو بگید لطفا مهمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه در نهایت همه رابطه ها ب 3ک3 ختم میشه منتهای مراتب اگه دختره رو دوست داشته باشن و دختره خط قرمزش 3کس قبل ازدواج باشه ب خاطرش تحمل میکنن و کنار میان و احترام میزارن ب مرز دختره!!!!

اگهههه دوسش داشته باشه...اگه هم نه ک بهونه میاره نق و نوق میکنه و صیکشو میزنه و تو لیگ خودش بازی میکنه

چه خوب بود که آدمی میتوانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماهها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

پسر نیستم ولی فکر کنم همین طوریه چون اگر واقعا دختری و بخوان پیشنهاد رابطه اینا نمیدن

خب ینی الان این پسری ک میخاستم باهاش آشنا شم از من خوشش نیومد ک بحثو برد رو مسائل اونجوری؟

خب ینی الان این پسری ک میخاستم باهاش آشنا شم از من خوشش نیومد ک بحثو برد رو مسائل اونجوری؟

آره دیگه فقط دنبال خوش گذرونیه اصلا خودتو درگیر پسر نکن گور بابلی اکس و نمی و پسر و هر چی مرده

آره دیگه فقط دنبال خوش گذرونیه اصلا خودتو درگیر پسر نکن گور بابلی اکس و نمی و پسر و هر چی مرده

پس اگه خوشش میومد پیشنهاد ازدواج میداد

حتما من جذاب نبودم براش

پس اگه خوشش میومد پیشنهاد ازدواج میدادحتما من جذاب نبودم براش

نه عزیزم اصلا ربطی به جذاب بودن ندارن کلا ذات مرد تنوع طلبه نمیتونه وفادار بمونه مخصوصا پسرای الان فقط دنبال یه دخترم برای چند شب باهاش باسن بعد مثل دستمال پرستش کنم بیرون اصلا وارد رابطه نشو چون بعداً بد پشیمون میشی

پس چجوری ازدواج کنم؟خواستگار سنتیا خیلی داغونن

اگر پسری اومد سمت بگو قصدم جدید و آدم رابطه نیستم دنبال یه رابطه هدف دارم که تهش ازدواج باشه چون برای وقتم ارزش قائلم و نمیخوام برای یه آدم اشتباه هدرش بدم اگر تو رو واقعا میخواست میاد میگرتت اگر نه که میزاره میره دیگه ولی خودتو بازیچه دست پسرا نکن

2827

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

عمل بینی

krjxjisks | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز