2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانم کی مزدوج میشه بنظرت؟

عزیزم از روی حس، برای مامانت انرژی ازدواج و وارد شدن یه آدم جدید میاد، ولی انگار یه مقدار زمان میبره و فوری نیست. بیشتر حس میکنم اول یه آشنایی یا صحبت شکل میگیره و بعد جدیتر میشه ❤️

عزیزم از روی حس، برای مامانت انرژی ازدواج و وارد شدن یه آدم جدید میاد، ولی انگار یه مقدار زمان میبره ...

عزیزم به نظرت اگه تا شب چهارشنبه همه تلاشم بکنم هنوزم میتونم رتبه زیر 30 هزار شم؟

به بار دیگه ام پرسیدم جواب ندادی به نظرت پرستاری ازاد میتونم بیارم؟

بنظرتون کسی تو زندگیش هست؟برمیگرده؟؟؟ دوباره

عزیزم حس من اینه که یه نفر هنوز تو فکر و دلشه و این ارتباط کاملاً تمومشده به نظر نمیاد. احتمال برگشت و دوباره صحبت کردن هست، ولی انگار یه مقدار فاصله و دودلی بینشون وجود داره و سریع اتفاق نمیفته ❤️

عزیزم به نظرت اگه تا شب چهارشنبه همه تلاشم بکنم هنوزم میتونم رتبه زیر 30 هزار شم؟به بار دیگه ام پرسی ...

عزیزم حس من اینه که هنوز فرصت داری و این چند روز میتونه خیلی برات تعیینکننده باشه. برای زیر ۳۰ هزار نمیخوام عدد قطعی بگم، ولی حس نمیکنم از الان بخوای ناامید بشی. درباره پرستاری آزاد هم حس کلیم مثبته و احتمال آوردنش رو برات میبینم ❤️ فقط واقعاً این چند روز رو جدی بگیر و خودتو با نخوابیدن خسته نکن.