2777
2789
عنوان

اکسم دیدم

95 بازدید | 25 پست

از دور نمیدونم منو ندید اصلا یا دید و روش اونور کرده بود سمت دوستش و حرف میزد منو نگاه نکرد نمیدونم عمدی بود یا کلا ندید .بعد مردها ادعا عاشقیشونم میشه بعد چند سال انگار منو کلا یادش رفته زندگیش میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از یه نگاه نکردن واقعاً نمیشه فهمید که عمداً نادیدهات گرفته یا اصلاً متوجهت نشده. مخصوصاً وقتی از دور بوده. اینکه چند سال گذشته و الان زندگی خودش رو داره هم لزوماً معنیش این نیست که هیچوقت احساسی نداشته؛ آدمها ممکنه احساساتشون تغییر کنه. خودتو با این یه صحنه اذیت نکن ❤️

کسی که زمانی برای ما ارزش قایل نشد دیگه ارزش قایل شدن براش اشتباه محض

والا اول کرم از خودش بود ما تو یه محل کوچیکی هستیم اونموقع ۱۸سالم بود تا تو کوچه میدید منو با لبخند نگام میکرد آخر گولم زد بدون اینکه پیش قدم بشه انگار قصدش این بود من بهش پیشنهاد بدم

والا اول کرم از خودش بود ما تو یه محل کوچیکی هستیم اونموقع ۱۸سالم بود تا تو کوچه میدید منو با لبخند ...

خوب آدم فرق میکنه هر کسی

ولی من نظر کلی بگم هر کسی توی رابطه به اندازه خودش مقصر تا پیش بره ن بوده برای دختر گوشی و سیم کارت خریدم ۵سال تمام زندگیم به پاش ریختم بعدش کارت عروسیش با اون پسر که با گوشی من باهاش دوست شده بود دعوتم کرد

از یه نگاه نکردن واقعاً نمیشه فهمید که عمداً نادیدهات گرفته یا اصلاً متوجهت نشده. مخصوصاً وقتی از دو ...

از این غصه میخورم من اصلا تو خواب و خیالش نبودم خودش شروع کرد چرا وقتی از انتخابش مطمعن نیست کاری کرد من متوجه نگاهاش بشم دل خوش کنم بهش

خوب آدم فرق میکنه هر کسی ولی من نظر کلی بگم هر کسی توی رابطه به اندازه خودش مقصر تا پیش بره ن بوده ب ...

اون دختر بلاخره مثل سگ پشیمون میشه اینو تجربه ثابت کرده .والا من خیلی منتظر موندم یه حرکتی بزنه ولی خودش یجا گفته بود تو گذشته شکست عشقی خوردم از اون روز هیچ دختری به چشم نمیاد خدای به هیچ کس هم محل نمیداد ولی منو کوچه میدید خیلی نگاه میکرد همین باعث شد فکر کنم من با بقیه براش فرق دارم

از این غصه میخورم من اصلا تو خواب و خیالش نبودم خودش شروع کرد چرا وقتی از انتخابش مطمعن نیست کاری کر ...

حق داری ناراحت باشی. وقتی خودش شروع کرده و با نگاه و رفتارش بهت حس داده، طبیعیه که تو هم بهش دل ببندی. آدم وقتی مطمئن نیست نباید طوری رفتار کنه که طرف مقابل به آینده امیدوار بشه. ولی خودتو سرزنش نکن؛ تو از روی چیزی که خودش بهت نشون داده باور کردی. شاید اون موقع واقعاً احساس داشته و بعداً انتخابش عوض شده. این به معنی این نیست که احساس تو اشتباه یا بیارزش بوده ❤️