2777
2789
عنوان

ناراحتم

336 بازدید | 34 پست

امروز مادرشوهرم تماس گرفت گفت بیا اینجا میخوان برا دخترم عیدی بیارن منم بهونه کردم که حالم خوش نیس ولی شوهرمو فرستادن دنبالم بعد رفتیم خونشون شوهرم بعد اینکه فوتبالو دید منو برد طبقه بالا یکم کنار هم بودیم بعد اینکه من ......شدم گفت دیگه بریم مهمونا الان میان بعد یکم لوسم کردو اومدیم پایین ولی از اون لحظه تو ذهنمه که چرا صبر نکرد خودشم ....بشه خیلی ناراحتم دلیلش چی میتونه باشه مگه میتونن مردا صبر کنن بدجور افکارم بهم ریخته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا بعضی وقتا انقد از به اوج رسوندن همسرشون احساس پیروزی و غرور میکنن که دست کمی از ... شدن براشون نداره 

اگه خوشحال بوده دلیلش میتونه این باشه 😊

‏حس میکنم شخصیت اصلی یک بازی کامپیوتری ام و کسی که من رو کنترل میکنه بازی رو گذاشته رو hard ولی بلد نیست بازی کنه