2777
2789
عنوان

نینی یار بیا

24 بازدید | 5 پست

@niniyar

سلام عزیزم بیا لطفااا چرا سایت اینجوره کامنت میزاری بجای اینکه کامنتمون بره صفحه ی اخر کامنتم وسط میوفته،ساعتشم اشتباهه چراا اینجوری شده؟

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

سلام

الان اعلان های شما هم حتی میرن روی ۱۲ ساعت قبل.

شاید اصلا نی نی یار نبینن.

حتی یاعت پیام های خصوصی هم همین طور شده. اگر پیام بدین میره توی ۱۲ ساعت قبل ❗️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلامالان اعلان های شما هم حتی میرن روی ۱۲ ساعت قبل.شاید اصلا نی نی یار نبینن.حتی یاعت پیام های خصوصی ...

آرره چرا اخه؟

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

اصلا اعلان ها نمیاد تاپیکا نصفس

سلام

🟢 میاد اما میره توی ۱۲ ساعت قبل ❗️❗️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

آرره چرا اخه؟

دارن احتمالا درستش می کنن.