2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام عزیزم

با این نمره ها میشه امید به قبولی پیرا داشت؟

ادبیات و دینی ۱۹

عربی۱۸

زبان ۱۵

سلامت و هویت۱۶

ریاضی و فیزیک ۱۸

شیمی و زیست ۱۵

کنکور چقدر بزنم قطعی قبولم؟

مامایی پرستاری اتاق عمل هوشبری

هرکدوم بود فرقی نمیکنه..

سلام عزیزم با این نمره ها میشه امید به قبولی پیرا داشت؟ادبیات و دینی ۱۹عربی۱۸ زبان ۱۵ سلامت و هویت۱۶ ...

سلام عزیزم من خودمم پشت کنکوریم بزن تو سایت ماز میاره برات ایشالا که همونی بشه که دلت میخواد

تجربی

کتاب خیلی سبز جامع برا پایه یازدهم خویه؟

کندخوانیو چیکار کنیم؟ و ابنکه چجوری هم کیفیت و هن کنیت تست هارو ببرم بالا؟ تست بیشتری کار کنیم

مهربونا لطفا برام دعا کنید رشته ی مورد علاقه ام قبول بشم🥹💕

کتاب خیلی سبز جامع برا پایه یازدهم خویه؟ کندخوانیو چیکار کنیم؟ و ابنکه چجوری هم کیفیت و هن کنیت تست ...

خیلی سبز جامع زیست؟اگه درسای دوازدهمو خوندی اره وگرنه همون تک پایه بزن برای کندخوانی هم مشاورم گفت کمال گراییه باید رو خودت کار کنی🥲 کیفیت مطالعه و کمیت مطالعه هم اگه با حال خوب درس بخونی میاد

کنکوری که تو یدونه میزنی منظورم بود منم پشت کنکورم الان انگیزم از دست دادم بقیه خیلی درصدای خوبی میز ...

باور نکن یه چیزی میگن تو فقط خودتو قبول داشته باش درصدای منم خیلی بالا نیست