2777
2789
عنوان

سقط بچه

40 بازدید | 8 پست

من ۲۴ سالمه و یه پسر پنج ساله دارم الان بی بی چک زدم مثبت بود ۴ تا اورژانسی خورده بودم بعد درد سینه داشتم شک کردم ولی دیدممثبت شد خیلی حالم بد شده اصلا بچه نمیخام شرایط مالی مشکلی نداریم اما خودم بچه دوست ندارم از یه طرفم پسرم تنهاست 😭😭😭😭 دو دلم

میخام سقط کنم 🥺🥺

نکن اینکارو

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

انشالله که خیره نگاهش دار خدا خودش بهت داده نترس خودش هم توانشو بهت میده مبارکه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۴ تا قرص اورژانسی؟؟؟

خب جلوگیری کن تو که بچه نمیخوای

مگه عصر حجره جلوگیری نمیکنید

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

۴ تا اورژانسی؟!؟ میدونستی مجاز اورژانسی دو تا در ساله که باز همین دوتا هم کلی ریسک سرطان رو بالا میبره بعد ۴ تااااا خوردی؟!؟!

دختر چیکار کردی با خودت خب یکم سفت و سخت به شوهرت بگیر

الانم باردار نیستی با این حجم از هورمون که وارد بدنت کردی ممکنه بی بی چک اشتباه کنه

چند روز گذشته از پری؟؟ بعداز قرص پری نشدی؟؟

۴ تا اورژانسی؟!؟ میدونستی مجاز اورژانسی دو تا در ساله که باز همین دوتا هم کلی ریسک سرطان رو بالا میب ...

ما پنج ساله جلوگیری میکنیم ولی ی بار از دستش در رفت 😭😭منم از ترس اینکه بچه دار نشم چهارتا یکجا خوردم درد سینه داشتم پ تهوع

همیشه جلوگیری میکنیم این دفعه اینطوری شد ک قرص خوردم

با چه روش جلوگیری باردار شدی؟

کدوم دکتری گفت ۴ بسته بخوری؟ چطور کارت به بیمارستان نکشید؟؟

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی