معاینه دندانپزشکی و درست کردن دندون سه ماه قبل فولیک اسید و ویتامین ای ۱۰۰روزی یکی متفورمین روزی سه تا(چون پلی کیستیک ام) خوردن قطره ویتاگنوس۴۰قطره ناشتا بعدش سیاهدونه و عسل برای تقویت رحم و پیازدرمانی و معاینه رحم برای عفونت و قارچ و آزمایش سی بی سی و تیروئید و قند و چربی و این چیزا
آهان یادم اومد از سه ماه قبل تو دوران پری هرشب کیسه آبگرم رو رحم و تخمدونام میزاشتم و بعدش با روغن سیاهدانه ماساژ میدادم و بعدش با حوله داغ میبستمش تا فرداشب ک دوباره انجام بدم و تخم هویج دم میکردم میخوردم تو پری
من تمام دندونای خرابمو درست کردم و ازمایشات قبل بهرداری و هورمونی رو دادیم واس اطمینان ازشوهرمم ازمایش اسپرم گرفتم و بردم پیش متخصص و ببینم خدانکرده مشکلی هست یانه و بعد رفتیم واس اقدام وای قسمت نبود بچه اولم سقط شد الان بعد چهارماه ازفرداشب میخام دویاره اقدام کنم☺☺☺🙄
دوستان ماه ششم اقدامم هست میختم عرق رازیانه و دمنپش بومادران بخورم وپیاز درمانی کسی انجام داده نت ...
پبازدرمانی شاید برای همه خوب نباسه
رازیانه پرولاکتینو بالامیبره
اگرمشکل خاصی داری ب متخصص خوب طب سنتی مراجعه کن
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس