2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معاینه دندانپزشکی و درست کردن دندون سه ماه قبل فولیک اسید و ویتامین ای ۱۰۰روزی یکی متفورمین روزی سه تا(چون پلی کیستیک ام) خوردن قطره ویتاگنوس۴۰قطره ناشتا بعدش سیاهدونه و عسل برای تقویت رحم و پیازدرمانی و معاینه رحم برای عفونت و قارچ و آزمایش سی بی سی و تیروئید و قند و چربی و این چیزا

😷😂😂😂😂😂منظورم از این کارا نیس قرص خاصی ورزش خاصی چیزی

رفتم دکتر و یه چکاپ کامل گفتم بنویسه ، آزمایش خون و هورمون و سونو کامل

خداروشکر گفت همه چی نرماله و فقط ویتامین دی کمه ، که قرص داد برام ، بعد با خیال راحت اقدامو شروع کردم 

البته سه ماه قبل اقدام باید اسیدفولیکم روزی یدونه بخوری

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘

آهان یادم اومد از سه ماه قبل تو دوران پری هرشب کیسه آبگرم رو رحم و تخمدونام میزاشتم و بعدش با روغن سیاهدانه ماساژ میدادم و بعدش با حوله داغ میبستمش تا فرداشب ک دوباره انجام بدم و تخم هویج دم میکردم میخوردم تو پری

من تمام دندونای خرابمو درست کردم و ازمایشات قبل بهرداری و هورمونی رو دادیم واس اطمینان ازشوهرمم ازمایش اسپرم گرفتم و بردم پیش متخصص و ببینم خدانکرده مشکلی هست یانه و بعد رفتیم واس اقدام وای قسمت نبود بچه اولم سقط شد الان بعد چهارماه ازفرداشب میخام دویاره اقدام‌ کنم☺☺☺🙄

دوستان ماه ششم اقدامم هست

میختم عرق رازیانه و دمنپش بومادران بخورم

وپیاز درمانی

کسی انجام داده نتیجه گرفته

چه جوری انجام دادین

عشق من همسرمه خدا جونم عشقمونو پایدارکن ،تا کور شود هرآنکه نتواند دید
دوستان ماه ششم اقدامم هست میختم عرق رازیانه و دمنپش بومادران بخورم وپیاز درمانی کسی انجام داده نت ...

پبازدرمانی شاید برای همه خوب نباسه

رازیانه پرولاکتینو بالامیبره

اگرمشکل خاصی داری ب متخصص خوب طب سنتی مراجعه کن

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
معاینه دندانپزشکی و درست کردن دندون سه ماه قبل فولیک اسید و ویتامین ای ۱۰۰روزی یکی متفورمین روزی سه ...

عزیزم شما این کارارو کردی باردار شدی؟ 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸