2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کردم پریود اومده مث چطوری ایرانی داری میگی چطوری پری😁😁😁

منم😂😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

باقرص جلوگیری

ولی قطع این قرصا ممکنه باعث سکته مغزی بشه

مصرفه بیش ازاندازشم ممکنه باعث ابتلا به سرطان سینه بشه ولی احتمالِ ابتلابه سرطان رحم وتخمدان راکاهش میده

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

من فکر کردم حال منو میپرسی😂😂😂😂

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
بله...مسابقات شنا می رفتم. مجبور شدم چند بار استفاده کردم.

منم میخام پریودمو یه هفته عقب بندازم

یه هفته عقب انداختن ضرر نداره زیاد نيست یعنی? 

بعد چند روز مونده به پریود بخورم ال دی رو?

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘