2777
2789
عنوان

ناپدری پسرم

653 بازدید | 9 پست

سلام خوبین

د

من ۲۶ سالمه وقتی ۲۰ سالم بود ازدواج کردم جدا شدم حاصل این ازدواج یه پسره که الان ۴ سالشه الان یک ساله ازدواج مجدد کردم بعد همسرم خیلی خوبه ما خونمون با مادرم تو یه ساختمونه من طبقه بالا مادرم هستم صبحا که همسرم میره سرکار پسرم پیش منه شب ها میره پیش پدر مادرم طبقه پایین بعد پسرم خیلی وابسته منه یعنی شب ها هم به زور میره الان همسرم به من میگه بزار کلا بیاد اینجا ولی میدونید مشکل چیه همسرم خیلییی بهش محبت میکنه همه چی براش میخره کارایی که باباش براش نکرده ولی پسرم اصلا باهاش کنار نمیاد حتی چند باز زد تش و موهاشو کشیده انگار حسودی میکنه یا وقتی همسرم منو بغل میکنه میاد سریع بینمون یکی دو بار شب موند آومد وسطمون خوابید بنظرتون با این اوضاع بزارم بیاد؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

داری در مورد یه بچه ی چهار ساله حرف میزنییییبی

نه یه آدم بالغ

پسرت خیلیییی کوچیکه

خیلییییی

بزار بمونه پیش خودت

ببین شبها عادتش بده زود بخوابه

ساعت نه خواب باشه که شما دوتا هم وقت برای تنها بودن داشته باشین

اینجوری خیلیییییییی بده که با اومدن همسرت بفرستید پایین

بزار همسرت که میاد پسرت باشه حالا اون بین یه نیم ساعتی اینام رفت پایین عیب نداره

ولی اینکه اومدن همسرت رو مساوی با رفتن بدونه داغون میشه بچه...

رفتارهاش ناشی از اینه...

ببین به شوهرت بگو عادی باشه محبت بیش از حد نکنه و بی تفاوتم نباشه تا حساسیت بچه از بین بره...

سعی کن وقتی همسرت میخواد بیاد همه کارهات تموم شده باشن و پسرت هم تو شرایط خوبی باشه گشنه و خسته و.. نباشه تا بتونی اوضاع رو کنترل کنی