2777
2789
عنوان

بالم لب

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 27 پست
منممم 😂❤️ سال هاس از دیدنش می گذره ولی بازم دیوانه وار دوسش دارم

🥹🥹🥹

خیلییی خوبه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مخصوصا فصل ۱ تا ۵ 🫠❤️

دقیقا

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

@مامان_رقیه_خانوم

بحث نصفه موند و تاپیک تعطیل شد اینم از آزادی بیان مون

ممنونم سوال پرسیدم چون سوال کلید رسیدن به جوابه

کمتر حکومتی بوده که بتونه وطن رو حفظ کنه ولی من هنوزم ربط حرف خودم رو به وطن فروشی نفهمیدم

همه منابعم که خیلی زیاده و نمیشه گفت کتاب بخوام بگم کتاب های شهید مطهری ، سلام بر ابراهیم ، ۳۰ دقیقه در قیامت و... تا کتاب های مختلف دیگه که با دیدگاه مذهبی اشنا بشم تا قرآن مجید ، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه و... تفاسیر قرآنی

@مامان_رقیه_خانوم بحث نصفه موند و تاپیک تعطیل شد اینم از آزادی بیان مون ممنونم سوال پرسیدم چون سوال ...

ممنون از اینکه جواب دادید گلم ولی حقیقتش اینا منابع نیست من همه اینارو خوندم ولی اینا دین رو به شما یاد نمیدن اعتقادات هستن که دین رو میسازن اگر میخواین بهتون معرفی میکنم کتاب های شهدا خوبه ولی اعتقاد رو نمیسازه کتاب های شهید مطهری هم نسبتا خوبه ولی خیلی درمورد اعتقادات نیست .. شما ربطش رو پرسیدید میگم شما ادعا کردید حکومت ربطی به دین نداره منم سوالم اینه پس چرا پیامبر تشکیل حکومت دادن؟ چرا تمام امامان ما برای مقابله با حکومت ظالم شهید شدن؟ چرا حضرت مهدی عج میخوان حکومت تشکیل بدن؟ این یعنی تحقیق درمورد دین چون اصول دین ما ۵ تاس یکیش امامته امامت یعنی چی؟ در دوره ای که معصوم نیست امامت چی میشه؟ که جواب این سوالات رو بدین وموضوع بعدی اینکه من به شما نگفتم وطن فروش من گفتم نمیشه دین رو از حکومت جدا دونست چون شما ادعا کردید وازتون منابع خواستم که لطف کردید وگفتید ومنم پاسخ دادم حالا بعد همه این پاسخ ها وجواباش میشه درمورد حکومت الان یعنی ج.ا صحبت کرد .. که اول باید مقدماتش حل بشه وپاسخ بدیم

ایران قشنگم، وطن صبور من، سال ها در دست زورگویانی بودی که تو را تکه تکه کردند و زخم هایت را به نام منافع خودشان گذاشتند. امروز که مزدور های دنیا روبه رویت ایستاده اند، روشن است که راهت درست است، چون دشمن حق همیشه چهره اي خشن دارد. به تو افتخار مي کنم ايران من، که ايستاده اي با وجود همه زخم ها و سختي ها. تو در برابر فشار، ترور و سختي ها مقاومت کرده اي، چون ايمان داري. تو مي تواني، چون خدا با مردمي است که مقابل ظلم مي ايستند و تاريخ در نهايت حقيقت را خواهد فهميد ومیفهمد علی که بود.

@مامان_رقیه_خانوم بحث نصفه موند و تاپیک تعطیل شد اینم از آزادی بیان مون ممنونم سوال پرسیدم چون سوال ...

وقضیه اینکه حکومتی که وطن رو حفظ کنه گفتید اینم خیلی عالیه ودرسته وبه قول شما سوال کلید جوابه ... خب بفرمایید چطوری میشه وطن رو حفظ کرد فارغ از هر حکومتی میگم فقط سواله که الان وطن ما ایران چی میخواد؟ آیا استقلال میخواد یا چی؟ هرچی نظردارید بفرمایید

ایران قشنگم، وطن صبور من، سال ها در دست زورگویانی بودی که تو را تکه تکه کردند و زخم هایت را به نام منافع خودشان گذاشتند. امروز که مزدور های دنیا روبه رویت ایستاده اند، روشن است که راهت درست است، چون دشمن حق همیشه چهره اي خشن دارد. به تو افتخار مي کنم ايران من، که ايستاده اي با وجود همه زخم ها و سختي ها. تو در برابر فشار، ترور و سختي ها مقاومت کرده اي، چون ايمان داري. تو مي تواني، چون خدا با مردمي است که مقابل ظلم مي ايستند و تاريخ در نهايت حقيقت را خواهد فهميد ومیفهمد علی که بود.

ممنون از اینکه جواب دادید گلم ولی حقیقتش اینا منابع نیست من همه اینارو خوندم ولی اینا دین رو به شما ...

خواهش می کنم ❤️ من همون اول گفتم که من فقط کتاب بهتون معرفی می کنم نه چیز دیگه دلیل نمیشه منبع من فقط کتاب باشه

من میگم ج.ا ربط آنچنانی به دین نداره من از کلمه حکومت استفاده کردم چون سر اسم ج.ا سر یه بحث دوستانه که با فردی مثل شما می کردم تعلیق شدم

من میگم ج.ا نماد دین نیست و دلیل نمیشه چون از اسم اسلام استفاده می کنن مذهبی باشن و این تفکر که هر کس مذهبی باشه حکومتیه غلطه

وقضیه اینکه حکومتی که وطن رو حفظ کنه گفتید اینم خیلی عالیه ودرسته وبه قول شما سوال کلید جوابه ... خب ...

ایران رو الان به جاهای سخت رسوندن

به نظر من ساختمون که می خواد بره بالا اول فونداسیون می خواد که محکم میشه زیر ساخت خوب شه تا بالا بره و سر به فلک بکشه

کشور ما هم اول باید از درون ساخته بشه و خودش رو کامل کنه حداقل ترین حالت ممکن اینه که مردم بتونن زندگی کنن کشوری که انقدر از درون آشفته باشه به قول معروف نمی تونه با استعمار جهانی مبارزه کنه ما داریم از ریشه زده میشیم

خواهش می کنم ❤️ من همون اول گفتم که من فقط کتاب بهتون معرفی می کنم نه چیز دیگه دلیل نمیشه منبع من فق ...

خب پس موارد دیگه ای غیر از کتاب که تحقیق کردید درمورد دین رو پس بگید چون دین بحث تخصصیه ... ولی اگر منظورتون از حکومت نفس حکومت نبوده و ج.ا بوده من برعکس متوجه شدم اتفاقا منم قبول دارم ج.ا نماد اسلام نیست فکر نمیکنم هیچکس هم ادعا کرده باشه خود رهبر شهید هم همچین ادعایی نداشتن وهمچنین امام خمینی هم این ادعا رو نداشتن پس قضیه چیه؟ قضیه اینه که آرمان های این حکومت برخواسته از اسلامه ولی اینکه عین اسلام باشه نه هنوز محقق نشده خیلی از موارد وجود داره که جای کار داره ولی هیچ حکومتی اینطوری تشکیل نشده یه سری آرمان های اسلامی این حکومت باعث شده که متمایز باشه با حکومت های قبلیش. چی؟ استقلال طلبیش وزیر بار حرف زور نرفتن وتن به خواسته های زور گوها ندادن ومحافظت از سرمایه های وطنی که کمترین حکومتی این حالت رو داشته البته در زمان هخامنشیان هم خوب بوده پس شاید خلط شما تو این قضیه اس کسی ادعا نمیکنه حکومت عین اسلامه ولی نفس وروح این حکومت وارمان هایی که داره نشون میده برخواسته از اسلامه ولی در اجرا نه مثلا خیلی جاها کاملا ضد اسلامیه حالا بحث اینکه اثبات بشه چطور روح حکومت برخواسته از اسلامه تحقیقات وادله دیگه ای لازم داره که بستگی به خودتون دارع که چقدر دنبالش بودید عزیزم در عین حال خوشبختم از هم صحبتی باشما من خودم چون تحقیق کردم ومطالعات داشتمدوست داشتم از منابع شما هم استفاده کنم درهر حال موفق باشید

ایران رو الان به جاهای سخت رسوندن به نظر من ساختمون که می خواد بره بالا اول فونداسیون می خواد که محک ...

کاملا درسته عزیزم حرفتون هم منطقیه فقط یک قضیه پنهان شده ای این بین هست اگر تصحیح وضعیت داخلی و رفع مشکلات مردم متوقف بر نفوذ بیگانگان باشه چی؟ منظورم اینه فرضا شما درخونه ای زندگی میکنی که برای اینکه مایحتاج خانوادت رو تامین کنی مجبوری بری سر کار بعد همسایه ای داری که اگر از خونه بیرون بری بهت شلیک میکنه از اون طرف بچه هاتم برعلیه ات نشونده چیکار باید کرد؟ یا باید طوری برنامه چید که همه کار ها ودرامد هارو خونگی انجام بده ودیگه همه چی تولید خود خونه باشه که زمان بره اما شدنی یا اینکه از اون همسایه شکایت کنه مشکل ما هم همینه عزیزم ما همون اول نگفتیم ما خیلی خفنیم فلانی بیا باهات بجنگیم بلکه گفتیم فلانی تو نمیزاری ما مشکلات داخلمیون رو حل کنیم پس باید متکی به تولید خودمون باشیم از اون طرفم حق نداری به ما تجاوزکنی وغارت کنی و... نمونه های تاریخی زیادی هم از کشور های مختلف دنیا وجود داره که برخی با مقاومت به کجا رسسیدن وبرخی با اینکه مردم گرسنه ان پس تسلیم شیم به کجا رسیدن شیلی ،لیبی،عراق،ونزوئلا،ژاپن،چین و...

ایران رو الان به جاهای سخت رسوندن به نظر من ساختمون که می خواد بره بالا اول فونداسیون می خواد که محک ...

زیر ساخت خوب وبه قول شما همه درست شما ببین ۸سال جنگ دفاع مقدس را انداختن که به خیالشون حکومت رو بندازن نشد. سال ۶۰ ریختن هر مسئولی که داشت برای مردم خدمت میکرد ترور کردن نشد ما اینهمه دانشمند داشتیم که ترور شدن چقدر شهید داشتیم که در هسته ای نانو زیر ساخت و... خدمت میکردن تا دیدن دارن به جایی میرسن ترورشون کردن تادیدن ممکنه یک رییس جمهور برای مردم کار کنه ترورش کردن مسئولینی که حرف مردم رو میزنن ترور بیولوژکی وشخصیتی میشن اینا چیه؟ به نظر شما با وجود برخی حیوانات وحشی میشه خانه امن داشت؟ بله ما تلاشمونو میکنیم ولی نمیزاریم هر تجاوز وغارتی که میخوان بکنن همینو بدونین همینکه تا به اینجا با این. همه. هجمه ها ایران قوی خخودشو رسونده وتسلیم وتیکه تیکه نشده وشکست هم که هیچ بدجوری هم به دشمن ضربه زده مدیون همون ادمای مخلص وتلاش گر این کشوریم که خالصانه وبی سر صدا تلاش میکنن ومیسازن البته که همه اینها با کمک ها وامداد های غیبی خداونده وگرنه هر جای دیگه ای بود بدون ایمان به خدا از پا دراومده بود ان شالله از این به بعدم به لطف خدا نفوذی ها وزالوصفتان داخلی رو رسوا میکنیم ودشمنان این مرز بوم رو هم نابود