2777
2789
عنوان

ناپدری پسرم

400 بازدید | 11 پست

سلام خوبین من خواننده خاموش بودم تازه حساب باز کردم اینجا شما کمکم کنید

من ۲۶ سالمه وقتی ۲۰ سالم بود ازدواج کردم جدا شدم حاصل این ازدواج یه پسره که الان ۴ سالشه الان یک ساله ازدواج مجدد کردم بعد همسرم

ادامش و الان میگم

لایک کن

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی خوبه ما خونمون با مادرم تو یه ساختمونه من طبقه بالا مادرم هستم صبحا که همسرم میره سرکار پسرم پیش منه شب ها میره پیش پدر مادرم طبقه پایین بعد پسرم خیلی وابسته منه یعنی شب ها هم به زور میره الان همسرم به من میگه بزار کلا بیاد اینجا ولی میدونید مشکل چیه همسرم خیلییی بهش محبت میکنه همه چی براش میخره کارایی که باباش براش نکرده ولی پسرم اصلا باهاش کنار نمیاد حتی چند باز زد تش و موهاشو کشیده انگار حسودی میکنه یا وقتی همسرم منو بغل میکنه میاد سریع بینمون یکی دو بار شب موند آومد وسطمون خوابید بنظرتون با این اوضاع بزارم بیاد؟

واقعا نمیدونم چیکار کنم دلیلتون پیه

میگم نکنه این محبتی ک همسرت بهش داره با اومدن همیشگی بچه سردتر بشه...شاید بهتر باشه بازم جفتتون محبت کنین تا یکم بزرگتر بشه و بفهمه ک واقعا دوسش دارین

آه له له له آه له لاس

میگم نکنه این محبتی ک همسرت بهش داره با اومدن همیشگی بچه سردتر بشه...شاید بهتر باشه بازم جفتتون محبت ...

میترسم شوهرم ناراحت شه موهاشو میکشه تا میبینه جیغ میزنه

عزیزم تو این سن پسرت طبیعی این رفتارش من پسرم وقتی با شوهرم یه جا میشیم میاد وسطمون جدامون میکنه دیگه پسر تو که دیگه حق داره چون ناپدریه یه کم زمان بده به نظرم بهتره اصلا رابطه ی شمارو باهم نبینه هر وقت همسرت خونه بود کلا بفرستش پیش پدر مادرت تا یه کم پسرت بزرگتر بشه

راستی همسر اولت چی پسرت اونم میبینه؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

ببخشید این رو میگم ولی گویا همسرتون رو به فرزندتون اولویت دادید و یادتون رفته اول مادرید!

دقت کرده اید جملات وارونه چگونه است؟ گنج، جنگ میشود؛ درمان، نامرد میشود و قهقهه، هق هق میشود ولی دزد همان دزد است درد همان درد است و گرگ همان گرگ آری نمیدانم چرا من، نم زده است و یار، رای عوض کرده است، راه گویی هار شده و روز به زور میگذرد، آشنا را جز در انشا نمیبینی و چه سرد است این درس زندگی به زبان های انگلیسی (C1)، آلمانی (C1)، اسپانیایی(C1)، پرتغالی(B2)، ایتالیایی(B2) و عربی(B1) مسلطم جز آلمانی و انگلیسی سایر زبان ها رو خودخوان یاد گرفتم، در مورد زبان هایی که مسلطم اگر سوالی داشته باشید خوشحال میشم کمکتون کنم بی هیچ شکی زیباترین زبان جهان زبان پارسیه، با زبان پارسی میانه ( فقط به صورت گفتاری و نه نوشتاری ) هم آشنایی دارم و اگر توی تاپیک های ادبی تگم کنید خیلی خوشحال میشم

عزیزم تو این سن پسرت طبیعی این رفتارش من پسرم وقتی با شوهرم یه جا میشیم میاد وسطمون جدامون میکنه دیگ ...

همه کاربرا گفتن بیار پیش خودت دیشب هم اینجا بود موقع خواب هم بهانه نگرفت که میخوام پیش شما باشم اوکی بود❤️

ببخشید این رو میگم ولی گویا همسرتون رو به فرزندتون اولویت دادید و یادتون رفته اول مادرید!

عزیزم شما شرایط زندگی منو نمیدونید که وگرنه من پسرمو با هیچی عوض نمیکنم و در طول روز کلا پیش خودمه از این به بعد هم شبا هم میاد 🩵