2777
2789
عنوان

میشه نظتون رو درمورد تصمیمم بگین

119 بازدید | 6 پست

سلام کابینتای خونه من پهناش کمه جای ظرفام کمه  یه دونه از کابینتارو هم میخوام برای ماشین ظرفشویی کم کنم و با توجه به اینکه بوفه از مد افتاده بد نیست بوفه بخرم ازین دو تیکه بزرگا که بتونم جای بیشتری برای ظرفام داشته باشم؟

وسایلم ابی و سفیده بوفه چوب سفید دیدم حالا دو دل هستم میشه همفکری کنید باهام و نظرتون رو بگین خونه هم مال خودمه اسباب کشی ندارم رو دوشم باشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يه كنسول جا دار بگير به جاي بوفه كه مثل كابينت از داخلش بتوني استفاده كني

اتفاقا به این موضوع فکر کردم گفتم کنسول بدون آینه بگیرم بالاش تابلو بزرگ دارم با دو تا لاله نظرتون چیه ؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

سلام خانمی خوبید ببخشیید تو یه تاپیکی گفتید کسی رو.میشناسید استخاره از قرآن میگیره وراهنمایی میکنه خانمی من خیلی به این استخاره راهنمایی قرآن احتیاج دارم اگر میتونید ثواب داره  اگرخواستید درخواست دوستی ک فرستادم قبول کنید تا مشکلم براتون بگم  خیلی درمونده شدم  تو روخدا ثواب داره

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
سلام خانمی خوبید ببخشیید تو یه تاپیکی گفتید کسی رو.میشناسید استخاره از قرآن میگیره وراهنمایی میکنه خ ...

سلام درخواستتو قبول کردم