2777
2789
عنوان

استخر رفتن

106 بازدید | 15 پست

سلام. بعد 3 سال از زنان بارداری تا الان که بچم 3 سال شده استخر نرفتم. دوس دارم برم با بچم ولی به خاطر ویروس اچ پی وی که میگن ممکنه از استخر هم باشه انتقالش دو دلم آنقدر هم مایه دار نیستم باغ جایی اجاره کنم که استخر داشته باسه. به نظرتون برم استخر یا ممکنه خطر داشته باشه؟ شماها میرید استخر عمومی؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

از وقتی دیدم افرادی که قارچ دارن همین طور بی خیال میرن استخر ، قدمم رو نزاشتم استخر . بچه رو هم نبر خواهشاً ، قارچ میگیره ، قارچ هم چیزیه که اکثرا درمان کامل ندارع و به هر علتی که بدنت ضعیف بشه مثل استرس ، برمیگرده .

...I got this feeling in my SOUL

نه والا خیلی کثیفه استخر های عمومی مگر جاهای خیلی لوکس یا بعضی سازمان ها

جدا از اچ پی وی هزار جور مریضی و عفونت ممکنه بگیریم

آقا اکانت اصلیم رو تا ۶ شهریور تعلیق کردن ، این رو اصلا استفاده نمیکردم الان مجبورم بیام من همون shirinn07 هستم🥴

کی گفته hpv از استخر منتقل میشه؟ آب استخر اینقد کلر داره که هیچ ویروسی توش زنده نمی مونه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

سالها کلاس میرفتم و مربی شنا بودم اولا جای خوب باشه اصلا نگرانی نیست از بهداشت اکثرا میان و چک میکنن

در رابطه با ویروس این زمانی انتقال پیدا میکنه و کنار استخر و روی سطوح بنشینید بخاطر همین قبلش اون قسمتی که قراره بشینین اب خود استخر رو بریزین روش چون کلر داره و حتما قبل از ورود ار حوضچه کلر رد بشین

معمار، ورزشکار ،ادایی، پز نیست سبک زندگیمه🦢(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

اچ پی وی فقط از رابطه جنسی منتقل میشه

حرفی زدیا ...از بزاق دهن هم میشه طرف اگه رابطه دهانی ،اورال داشته باشه با پارتنرش ، داخل دهان هم زخم باشه متوجه نشه طرف مقابلم میگیره ..اینو من بارها کلیپش و دیدم

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

خب اونجورب زیگیل دهانی میگیزه ن تناسلی😐

ویروس که منتقل بشه به بدن هر جایی امکان داره بزنه

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑