2777
2789
عنوان

دخترا حق دارم

80 بازدید | 8 پست

مامانم ک غذا درست میکنه من دیرتر میخورم. میام میبینم برای بقیه بهترین ها رو کشیده. بعد ی تکه کوشت و استخون واسه من گذاشتن. برای همین من هر وقت اینطوری میکنه ظرفاش نمیشورم. بنظرتون حق دارم؟ اصلا بشقاب خواهر برادرم نگاه میکنم چند تکه گوشت بزرگ گذاشته. بعد ی تکه فقط میذاره برای من. اون هم با استخون یا کوچیک. اصلا شکمو نیستم هیچ وقت هم نگفتم . یکی دوبار گفتم بعش فایدع نداشت. بنطرتون حق دارم؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه نگاهی به تاپیکات ناراحت شدم شرایط زندگی مستقل نداری؟ همه اذیت میکنن

«هر چه بالاتر روی، از نظر آنان که پرواز نمی دانند کوچکتر به نظر میرسی! پس تو فقط به اوج گرفتنت ادامه بده»

نه ندارم . چون مجردم تا این سن. ببخشیدا میرینن ب ادم. خیلی تنها و دل شکسته م.

اره تاپیکارو دیدم برادرتان تیکه میندازه مادرتون مثل بچه برخورد میکنه😑 روح و روانت آسیب میبینه بخدا چه وضعشه. یکی از آشناهای ما دختره شاغل بود تو ۲۶ سالگی مستقل شد میگفت تحمل حرفای خانواده برام سخت شده بود کم آورده بودم سختی زندگی مستقل نوش جونم حتی اگه بمیرم😂🤦🏻♀️

«هر چه بالاتر روی، از نظر آنان که پرواز نمی دانند کوچکتر به نظر میرسی! پس تو فقط به اوج گرفتنت ادامه بده»

اره خیلی اذیت میشم .... دعا کن برام. خیلی دلم گرفته.

سه تا صلوات فرستادم برات. انشاالله خدا زودتر آرامش رو مهمون دلت کنه به هر طریق درستی که هست❤️❤️🌱