2777
2789
عنوان

لعنت بفرستید

192 بازدید | 29 پست

لعنت بر پدر مادر کسی که بچه هاشو ول میکنه تو کوچه بازی بکنن تا با سرصداشون باعث ازار بقیه بشن ولی خودشون راحت بشن.

لعنت بر پدر مادر کسی که اشغالهاشو دو قدم نمیبره اون ور تر بریزه سطل اشغال میزاره کنار گلدون تو کوچه بو بگیره.

همیشه به این دو دسته لعنت بفرستید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هیچ وقت بچه هامو نمیعرستم کوچه از ترس اینکه دزدیده بشن ولی لعنت ب بچه ها مردم نمیفرستم چون میدونم انقدر گرونی ک اون پدر ومادر مجبورن اجازه بدن چون ن شرایط سفر رفتن دارن ن باشگاه فرستادن کلاس شنا وغیره پس دعا کن ارامش بیاد ارزونی

لعنت به زندگی خودت برمیگرده بعدم بچن اگر ساعت درست بیان چ ایرادی داره

لعنت دقیقا به مردم آزار و هفت جدش میرسه

بچه هست ببر بزار سر کلاس

تو برای اینکه روزی ۱۰۰ هزار تومن خرج از جیبت نره کلاس یا مدرسه فوتبال

بقیه مردم باید تاوان داد و بیداد بچه تورو بدن؟

همین یکساعت پیش ..دختر بچه توی کوچه ب مامان بزرگم گف میشه باهام بیای سوپرمارکت چون ازین مرده میترسم هروقت میرم بغلم میکنه..خب اخه لعنت بر اون پدر و مادرت شماها چرا تاساعت ۲ توی کوچه ویلون و بیصاحبید

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

همین الان نزدیک ۲۰ تا بچه تو حیاط دارن بازی میکنن سرو صدا همدارن ولی من دوسشون دارم

من حرصم از اونائی درمیاد که از طبقه بالا آشغالا رو پرت می کنن پائین

پسر خوب و جذاب و مهربون 🤦

لعنت بر کسی که بچه شر و دردسر سازشو توی پارک ول میکنه بچه های مردم رو موقع استفاده از وسایل پارک اذیت کنه خودشم میره خبرش ته پارک میشینه به غیبت

لعنت بر کسی که سگ شو بدون قلاده میاره بیرون هرجا هم خواست دستشویی کنه بقیه هم باید سگشو دوست داشته باشن

لعنت بر اونایی که توی خیابون توی ماشین جلوی چشم بچه ، نوجوون و .... هر کثافت کاری بخوان میکنن چیزی هم بگی طلبکارن

لعنت بر اونایی که اینجا تایپیک فیک میزنن

عزیزم بچه های کوچه ی ما تا 12 هم گاهی هستن همشون هم پسر با توپ از کوچه های اطراف هم میان

۱۲ زود به همسایه هاتون اطلاع بدید ۵ به بعد بیان بعدم فکر نکنم گوش بدن از دست بچه هاشون کلافن میفرستن توکوچه بنظرم شما پنجره خونتو دوجه داره کنی بهت

لعنت دقیقا به مردم آزار و هفت جدش میرسهبچه هست ببر بزار سر کلاس تو برای اینکه روزی ۱۰۰ هزار تومن خرج ...

تمام خاطرات دهه ۶۰ ها تو کوچه بازی کردن کلاس جای خود اینم جای خود من میکم اگر تایم درست باشه اصلا ایرادی نداره در غیر این صورت خب بله ادم اذیت میشه

من هیچ وقت بچه هامو نمیعرستم کوچه از ترس اینکه دزدیده بشن ولی لعنت ب بچه ها مردم نمیفرستم چون میدونم ...

توام به فکر خودتی و از ترست نمیزاری وگرنه ول میکردی تو کوچه

مردم نباید تاوان مسائل شخصی بقیه رو بدن

اونی که پول نداشت بچشو ببره کلاس

حداقل میتونه ببره پارک یه ساعت بازی بکنه برگرده