2777
2789
عنوان

شوهر سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3175 بازدید | 119 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درکل با همسرت صحبت کن جوری که نه شما موضع گیری داشته باشی نه شوهرت بتونه حاشا کنه ببین مشکلش چیه بهد ...

مگه با صحبتو دلیلو منطق میشه کسی رو گرم کرد.متاسفانه طبعه دیگه دست خودشون نیست.

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
چرا ؟ مگه شرایطتت اینطوری نیست ؟

من بچه ندارم و عاشق بچه ام عاشق که نه دیونه بچه اگه بچه داشتم مطمن باش جدا میشدم و بچمو میبردم پیش خانوادم بزرگش میکردم هم تو آرامش بود هم از لحاظ مالی مشکلی نداشت بزرگش میکردم طعم مادر بودن رو می چشیدم ای خدا...خیلی در حق من کم لطفی شده یک ازدواج اشتباه منم شدم یه آدم عقده ای حسرت بدل کاش فقط فقط یه دختر داشتم میشد دلخوشیم

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏
من بچه ندارم و عاشق بچه ام عاشق که نه دیونه بچه اگه بچه داشتم مطمن باش جدا میشدم و بچمو میبردم پیش خ ...

عزیزم حسابی واسه خودت فعالیت بیرون از خونه فراهم کن.تا میتونی خوش بگزرون و شاد باش.خانومای فعال فوق العاده واسه مردا جذابن.و اینکه اینطوری چون وابستگی و نیازت به همسرت کم میشه همسرت ترسه از دست دادنتو احساس میکنه اون موقع ورق برمیگرده.منم تصمیم گرفتم ازفردا همه این کارارو انجام بدم....

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
عزیزم حسابی واسه خودت فعالیت بیرون از خونه فراهم کن.تا میتونی خوش بگزرون و شاد باش.خانومای فعال فوق ...

اخه من شرایطم یجوریه که نمیتونم زیاد بیرون برم تو جنوبم هواااا بشدت گرمه عزیزم بنظرت تو خونه باشم چجوری میتونم وابستگیمو کم کنم😢😢😢

مگه با صحبتو دلیلو منطق میشه کسی رو گرم کرد.متاسفانه طبعه دیگه دست خودشون نیست.

با صحبت نمیشه کسیو گرم‌کرد ولی میشه متقاعدش کرد که بره دنبال درمان/چطور اگه طرف زنش سرد باشه به خودش اجازه ی هرکاریو میده اونوقت حالا که یه مرد سرد مزاجه زنش باید بسوزه وبسازه

سلام به همگی. استارتر جان همونجور که بعضی از دوستان گفتن این موضوع حلی نداره .یکی کم غذا میخوره ،یکی زیاد. منم شوهرم اینجوره .تازه زود انزالی هم داره. شده گاهی وقتا چندین ماه طرفم نمیاد. خیلی بحث و دعوا داشتیم ولی بی نتیجه بود. به این نتیجه رسیدم که جدا شم.البته فعلا باردارم و تازه یدختر دوساله هم دارم.یعنی حالا حالاها گیرم. شما اگر هنوز بچه دار نشدی خوب به عواقب زندگی با یک مرد سردمزاج رو فک کن بعد تصمیم بگیر.۹ ساله از ازدواجم گذشته ،خیلی پشیمونم که باردار شدم و خودمو درگیر کردم. خیلی وقتا احساس کمبود و تنهایی میکنم. ولی دیگه چیزیه که شده.نمیتونم کاریش کنم.تنها راه حل اینه که یکم صبر کنم دخترهام از آب و گل بیان بیرون بعد منم برم دنبال زندگیم.ببخشید خیلی فک زدم. ولی خواستم تجربمو بگم.

سلام به همگی. استارتر جان همونجور که بعضی از دوستان گفتن این موضوع حلی نداره .یکی کم غذا میخوره ،یکی ...

اره خدایش خیلی سخته آدم همش تو عذابه انوقت شما چجوری اقدام کردید که باردار شدید عزیزم؟ شوهر من اصلا نمیتونه هفته ای سه بار نزدیکی کنه با من خواهش عزیزم ممنونم از راهنمایت

عزیزم بنظر من بارداری و بچه دار شدن خواست خداست.من کاری نکردم .ما ۹ساله که ازدواج کردیم و اولین بچم دوسالشه.اگر زمان به عقب برگرده باردار نمیشدم که زودتر جدا شم. منم مث شما بودم همیشه بچه میخواستم ولی الان واقعا میبینم بچه اون خلآ من رو پر نمیکنه. همدم نمیشه.خصوصا اینکه شوهرم تو بارداریم نسبت بهم سردتر میشه.نزدیکیهامون سه چهار بار بود ولی مدت همشونو جمع کنی ۲دقیقه نمیشد. که برای بچه درست کردن کافیه

عزیزم بنظر من بارداری و بچه دار شدن خواست خداست.من کاری نکردم .ما ۹ساله که ازدواج کردیم و اولین بچم ...

سر دو راهی موندم نمیدونم واقعا چیکار کنم😢😢😢

دو راهی بین چه راههایی؟ من پست قبلیتو خوندم .شما که میگی شوهرت دست بزن داره. و سردمزاجه. واسه چی بیشتر خودتو درگیر مشکلات میکنی؟بچه بزرگ کردن روحیه میخاد عزیزم.سعی کن به خودت بیشتر برسی.فک نکن بچه اون خلاء رو پر میکنه.خصوصا تو شرایط اقتصادیه ایران.و هوای گرم جنوب😣تازه شما فقط یسال ونیمه که ازدواج کردی.وای بحال اینکه چندسال دیگه.