2777
2789
عنوان

الماس ماز

99 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من میخوام زیست دوازدهم رو یاد بگیرم بعد الماس میخوام بگیرم. اونایی که تجربشو دارند، کلاسی که زیست دوازدهم رو بگه دارند؟ جلسهٔ اولش رو تو آپارات دیدم داره زیست دهم رو میگه! دوازدهم پس چی؟؟ کی شروع میشه؟ چجوریه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوره جامع هست

هم دهم رو میگه هم دوازدهم هم یازدهم

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

کلا زیست کنکوره دیگه ، هر استاد برنامه خودشو داره معمولا تابستون از دهم شروع میکنن درکنارش دوازدهم هم درس میدن ، یعنی کلا تا آخر اسفند کنار دوازدهم یه پایه هم تدریس میشه ولی لزوما به ترتیب نیست ممکنه استاد تشخیص بده گیاهیا رو باهم بگه و یه سزی مباحث پیش نیاز رو زودتر بگه

سلام سه پایه رو تدریس میکنن همزمان پیش میبرن

چجوری؟ یعنی فیلم تدریس دوازدهم فصل اولش هم تو پنل کار بری هست؟ من هنو ثبت نام نکردم به خاطر همین نمیدونم🥲میشه بگید چجوریه

چجوری؟ یعنی فیلم تدریس دوازدهم فصل اولش هم تو پنل کار بری هست؟ من هنو ثبت نام نکردم به خاطر همین نمی ...

نه معمولا همزمان پیش می بره

چند جلسه دهم تدریس میکنه

بعد چند جلسه دوازده

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

نه معمولا همزمان پیش می برهچند جلسه دهم تدریس میکنهبعد چند جلسه دوازده

آهان، یعنی در کل تا کی تموم میکنه؟

من شرایطم اینجوریه که به خاطر اضطراب نتونستم سال آخر رو کامل برم مدرسه. یعنی نیم سال دوم دوازدهم رو میخوام یکی برام تدریس کنه. بعد خیلی می ترسم این مؤسسه ها به درد نخورن 😭خوب درس میدن؟ دوازدهم رو تا کی تموم میکنن؟ به درد نهایی میخورن؟ خیلی میترسم

آهان، یعنی در کل تا کی تموم میکنه؟ من شرایطم اینجوریه که به خاطر اضطراب نتونستم سال آخر رو کامل برم ...

تا اسفند تموم میکنن

عجله داری خودت فیلمای دوازدهم پارسال رو از تلگرام ببین

فرهمند نیا عالیه

آهان، یعنی در کل تا کی تموم میکنه؟ من شرایطم اینجوریه که به خاطر اضطراب نتونستم سال آخر رو کامل برم ...

تا اسفند تموم میکنن

عجله داری خودت فیلمای دوازدهم پارسال رو از تلگرام ببین

فرهمند نیا عالیه

ماز خیلی خوبه نگران نباش پکیج الماسش رو تهیه کن با مشاور خوب برو جلو

زندگی بهم یاد داد از مسیر لذت ببرم نه موقع رسیدن به هدف خوشحال باشم نه بعد شکست خودن ناراحت چون همشون میگذرن عین همه ی روز هایی که گذشتن شاگرد : چگونه خودم را بخاطر اشتباهاتم ببخشم ؟ شمس: تو آدمی را محاکمه میکنی که دیگر وجود ندارد. او تاوان داد تا تو امروز آگاه باشی.. درخواست دوستی پذیرفته نمیشود