2777
2789
عنوان

کنکور

85 بازدید | 15 پست

سال دیگه کنکور دارم. هنرستان میخونم و رشتمم هنریه. من خیلی درس خوندنو دوست دارم ولی کنکور کلا خیلی هزینه داره مخصوصا کنکور هنر. بعد از اونم اگه قبول بشم کلی باید هزینه کنم. خانوادم از لحاظ مالی مشکلی ندارن ولی بابام خسیسه💔 میدونم اگه برم دانشگاه هنر خیلی اذیت میشم. نمیدونم چیکار کنم اگه چند سال برم سرکار و خودم برای کنکور و دانشگاه پول جمع کنم و بعد برم دانشگاه بهتر نیست؟💔 یا اگه راهکار دیگه ای دارید ممنون میشم بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخون برو دانشگاهدر کنارش کار دانشجویی هم میکنی

اخه کنکور هنر فرق داره منابع کنکورش تو مدرسه اموزش داده نمیشه و بچه ها مجبورن هم کتاباش که حدود ۳۵ تا کتابه هم برا معلم خصوصی و کلاس اموزشیش هزینه کنن جدا از اون ۳ تا کنکور داره که ثبت نامش هزینه میخواد و همینطور نهاییشم هزینه میخواد چون جدا از مدرسه اس برای همین یکم قبولی سخته...

راستی برا هنر میتونی با شرط معدل دانشگاه شریعتی که دولتیه ثبت نام کنی نیاز به کنکور و شهریه نداره فق ...

من هنر های زیبا رو دوست دارم ولی خب دانشگاه شریعتی هم خوبه اما متقاضی های شرط معدل زیادن. خب اونا هم میان معدل بالا ها رو میگیرن مثلا شنیده بودم یه نفر معدل سه سالش ۱۹.۹۸ بوده نتونسته شریعتی قبول شه. من معدل دهمم ۱۹ شد یازدهم ۱۹.۶۰ در صورتی که کمترین معدل من تو راهنمایی ۱۹.۹۳ بود بخاطر اینکه مدرسم درست درمون نیست سر هر چیز کوچیکی اذیت و نمره کم میکنن معدلا همیشه کم میشه و روی شرط معدل هم خیلی نمیتونم حساب کنم💔

اخه کنکور هنر فرق داره منابع کنکورش تو مدرسه اموزش داده نمیشه و بچه ها مجبورن هم کتاباش که حدود ۳۵ ت ...

دقیقا حالا اصلا من کلاس و معلم اینا نمیخوام . کتاب ها هزینه داره و وقتی خانواده هزینه کنه، توقع نتیجه هم داره و من اگه نخوام برم دانشگاه، پدرم همش منت و سرکوفت پول کتابا رو میزنه بهم💔 دانشگاهم برم با یه پدر خسیس جیگرم خون میشه تا تموم شه💔

هعیی منی که تجربی ام چی بگم...فکر آینده دیوونم کرده

منم انقد به آینده فکر کردم روانی شدم 💔 حداقل تجربی بیشتر هزینه هاش واسه کنکوره ولی هنر هزینه های اصلی تازه بعد کنکوره💔

منم انقد به آینده فکر کردم روانی شدم 💔 حداقل تجربی بیشتر هزینه هاش واسه کنکوره ولی هنر هزینه های اص ...

هعیی من که میگم کنکورو آدم قبول شه بعدش درسته باید درس بخونی کار کنی هزینه بدی اما حداقل حداقلش خیالت راحته که در آینده قراره یه شغل درست و حسابی داشته باشی اما قبل کنکور خیال آدم راحت نیس...

Busy.

هعیی من که میگم کنکورو آدم قبول شه بعدش درسته باید درس بخونی کار کنی هزینه بدی اما حداقل حداقلش خیال ...

درسته قبول دارم مخصوصا برا رشته های نظری بیشتر اینجوریه. هنر یکم متفاوته کلا، یعنی تو هنر شاید یکی دانشگاه هم بره ولی شغل درست حسابی پیدا نکنه اما یکی دانشگاهم نره ولی مهارتش رو ارتقا بده و شغل و درآمد خوبی داشته باشه ولی در کل تحصیلات آکادمیک یه چیز دیگه اس...