mahlin_ مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 700 عنوان کمکک🥲🫶🏻 56 بازدید | 5 پست بچها تاریخ انقضای لوازم آرایشی چجوریه؟ از وقتی درب محصول باز میشه تاریخ انقضاش شروع میشه یا چیمیخوام آنلاین شاپ بزنم میترسم محصولات دیر فروش بره تاریخ انقضاشون تموم بشه یا کم بشه 1405/05/25 | 18:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماکرون عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 5026 اره شنیدم باید روزی یه ریلز درست کنیم اول کارآخه این اول با تنوع پایین چجوری آدم هر روز ریلز بسازه🤦 ... از تکراری سدنش نترسمثلا اوکیه که اول کار با یه نوع ریمل ده تا ریلز بری اگر جهانی که از جنس من زاده میشه، من رو سرکوب میکنه..من به اون جهان اجازه به وجود اومدن رو نمیدم:)
ماکرون عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 5026 زیاد نباید بخری برای شروعهر محصولی دو نوع انقضا دارهیکی انقضا در حالت پلمپکه به شکل پلمپ حدودا دو سال انقضا دارهیکی هم برای بعد از باز کردن درب محصوله اگر جهانی که از جنس من زاده میشه، من رو سرکوب میکنه..من به اون جهان اجازه به وجود اومدن رو نمیدم:)
mahlin_ مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 700 زیاد نباید بخری برای شروعهر محصولی دو نوع انقضا دارهیکی انقضا در حالت پلمپکه به شکل پلمپ حدودا دو سا ... بنظرتون ۱۰ تومن اوکیه برا شروع؟
ماکرون عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 5026 بنظرتون ۱۰ تومن اوکیه برا شروع؟ آرهالبته که باید حواست به پیجت و تولید محتوات هم باشه.. اگر جهانی که از جنس من زاده میشه، من رو سرکوب میکنه..من به اون جهان اجازه به وجود اومدن رو نمیدم:)
mahlin_ مدیر استارتر عضویت: 1404/03/19 تعداد پست: 700 آرهالبته که باید حواست به پیجت و تولید محتوات هم باشه.. اره شنیدم باید روزی یه ریلز درست کنیم اول کارآخه این اول با تنوع پایین چجوری آدم هر روز ریلز بسازه🤦🏻♀️