2777
2789
عنوان

شیر دوش

37 بازدید | 5 پست

سلام مامانا یک ماه دیگه زایمانمه میخواستم بدونم برای سیسمونی اینا لازم هست بگیرم یا نه قبلش؟

شیر دوش لازمه برقی یا دستی؟

پوآر یا فین گیر بکار میاد دستی یا برقی؟

دستمال مرطوب برپایه آب چه مارکی هست؟

کرم سوختگی چی بگیرم؟

پشه بند؟

من شیردوش برقی گرفتم ولی مادرم کلی دعوام کرد که اصن بدرد نمیخوره شیردوش ، نیاز نبود

فین گیرم مارک چیکو دستی گرفتم

دستمال مرطوب پینو گرفتم

کرم سوختگی هم سودوکرم گرفتم

پشه بندم که تخت کنار مادرگرفتم خودش پشه بند داشت

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰

من شیردوش برقی گرفتم ولی مادرم کلی دعوام کرد که اصن بدرد نمیخوره شیردوش ، نیاز نبودفین گیرم مارک چیک ...

سودوکرم از کجا گرفتی میگن فیک داره میشه روزانم زد یا فقط مال زمان سوختگی؟

یعنی شیر دوش کلا بکار نمیاد یا دستی بگیریم؟چون برقی گرون ممکن یهو شیرخشکی شد😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سودوکرم از کجا گرفتی میگن فیک داره میشه روزانم زد یا فقط مال زمان سوختگی؟یعنی شیر دوش کلا بکار نمیاد ...

والا از سیسمونی گرفتم ولی انگار فیک نبود ، تفاوت فیک و اصلو تو نت زدم نگاه کردم

فقط واسه زمان سوختگیه ، روش نوشته بچه بدنش دونه میزنه جوش میزنه ، واسه اونام خوبه

شیردوش والا منم نمیدونم ، مامانم گفت فین گیر و شیردوش نخر ولی به حرفش گوش ندادم😅😂

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰

پشه بند که من فقط یه بار استفاده کردم

فین گیر داشتم خوشم نیومد ازش

شیر دوش لازمه

دستمال مرطوب من وی کر استفاده کردم واسه بچه ام

پماد سوختگی ام کالاندولا میزدم

محصولات ماستلا هم خوبن

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨